Welkom in het JC café

Het JC cafe is de plek waar tieners elkaar kunnen ontmoeten rondom leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Gewoon lekker samen met je moas afspreken op vrijdagavond in het JC cafe, hapje en drankje inbegrepen! Samen in de naam van Jezus is ons motto. En jij bent meer dan welkom van 19:30-21:30!

08-11 Bingo time!

Een oud spelletje in een nieuw jasje. Goed luisteren is van belang! Doe jij mee en wie weet heb jij wel Bingo en ga jij met een prijs naar huis! Deelname aan de Bingo kost €2,00!

15-11 Sirkelslag

Een spannend live spel tussen groepen uit verschillende kerken uit heel Nederland. Een Bijbelverhaal staat centraal en daaromheen moet ieder team hele leuke en gekke opdrachten uitvoeren. Doe jij mee?

22-11 JC on Ice.

Vandaag gaan we lekker schaatsen met elkaar, let op hier moet je je wel voor opgegeven. Meer informatie vindt je in de app en je kunt je ook gemakkelijk opgeven via de app, dit is wel nodig!

29-11 High Tea.

Een High Tea, wat moeten we ons daar bij voorstellen? Denk maar aan verschillende smaken thee en heel veel verschillende lekkere hapjes. Uiteraard gaat dit gepaard met een hoop gezelligheid!

06-12 Pepernoten party.

Warme chocolademelk, chocolade en heel veel pepernoten, zijn dit de ingrediënten voor de pepernoten party? Wie weet… het heeft ook te maken met sinterklaas gedichten en de oorsprong van 5 december!

Print your tickets