Loop je rond met geloofsvragen of zegt geloven jou niet zoveel meer? Of heeft je geloofsleven een APK nodig? Dan is de Alpha-cursus misschien iets voor jou. Tijdens deze cursus komen in twaalf avonden de basisthema’s van het christelijk geloof aan de orde zoals Jezus, de Heilige Geest, bidden, de kerk en Gods leiding in je leven. Elke avond wordt door een spreker ingeleid en na de pauze met wat lekkers praten we door in kleine groepen waar alle vragen gesteld mogen worden. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur begint de avond. De kosten voor de cursus bedragen 25 euro. Dit is een bijdrage voor het cursusmateriaal en het lekkers in de pauze.

Datum Thema
Geloof, saai, onwaar of achterhaald?
Wie is Jezus?
Waarom stierf Hij aan het kruis?
Hoe kan ik Zeker zijn van mijn geloof?
Bidden: Waarom en hoe?
Bijbel: Waarom en hoe?
Hoe leidt God ons?
Alpha-zaterdag: Heilige Geest
Hoe kan ik het kwade weerstaan?
Waarom en hoe het anderen vertellen?
Geneest God vandaag de dag nog?
Hoe zit het met de kerk?
Wat doe ik met de rest van mijn leven?

Meer info kun je vinden op https://alpha-cursus.nl/over-alpha/

Heb je vragen over de Alpha-cursus, neem dan contact op met onderwijs@gku-pkn.nl .

We willen deze cursus graag weer z.s.m. opstarten, bij voldoende aanmeldingen, nemen we contact met u op!