Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Of zit je al jaren in de kerk en voel je de behoefte om terug te gaan naar de basis? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Elke avond start met een inleiding van ca. 20 min over het onderwerp van die avond. We streven ernaar om iedere avond iemand anders de inleiding te laten verzorgen.  Na de inleiding gaan we samen wat eten en drinken. Want eten en Alpha, dat hoort bij elkaar. Aan tafel kunnen we vrijelijk met elkaar spreken over van alles en nog wat, onder het genot van een hapje en drankje. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Meer info kun je vinden op https://alpha-cursus.nl/over-alpha/

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de volgende Alpha cursus wordt gehouden binnen onze kerk.

Je kunt je hier vast opgeven. Zodra er data bekend zijn nemen we contact op.

Heb je vragen over de Alpha Cursus, neem dan contact op met onderwijs@gku-pkn.nl.