Vul mij opnieuw! Geef je nu op voor de Alpha Cursus Urk

In deze tijd is het goed om weer eens helemaal terug naar de basis te gaan, om antwoord te krijgen op je vragen en je geloof te (her)vinden. Geef je daarom op voor de Alpha Cursus Urk. Geen lid van de GKU PKN? Geen probleem, jullie zijn ook van harte welkom!

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Alpha is een prachtige cursus voor iedereen. Samen op zoek gaan naar antwoorden, de zin van het leven en de rol van het christelijk geloof.

Tijdens ca. 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. En het is zeker niet alleen voor “pas-gelovigen”, maar juist geschikt voor iedereen!

Wanneer en waar?
Het zal vanaf oktober 2022 starten en het wordt om de week op zondagavond gehouden in de gezellige huiskamer van de Poort. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd!

Tip: geef je samen met je gespreksgroep op!
Heeft je gespreksgroep of vereniging een tijdje stil gestaan? Heb je soms moeite om als groep leiding te nemen of geschikte onderwerpen te vinden? Of lijkt het je gewoon leuk om samen deze cursus te volgen? Dan is het absoluut een aanrader om samen met je groep mee te doen aan de Alpha Cursus!

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar: onderwijs@gku-pkn.nl