Bazar 2018

Efeziers 1:  1-6.  “…. tot eer van de grootheid van Gods genade”.

Het is bijna weer zover. Als Gereformeerde Kerk mogen we weer laten zien dat wij de wereldwijde verkondiging van het Evangelie als belangrijke opdracht zien. Met het organiseren van een jaarlijkse bazar wordt geld ingezameld voor de zending. De zendingsbazar staat dit jaar gepland op dinsdag 18 september 2018. Dit jaar zijn er twee specifieke zendingsdoelen waar de dames geld voor willen inzamelen:

  1. De activiteiten van het gezin Henk en Anne-Mieke Spaan in Rwanda
  2. Be the Light Television

Beiden hebben zich binnen onze kerk voorgesteld en verteld over hun zendingsactiviteiten.

De bazar start op het vertrouwde tijdstip van 10.00 uur en vindt plaats in kerkgebouw De Poort. Er is opnieuw van alles te koop en te nuttigen. Handwerkjes, speelgoed, rollades, planten, bloemen, te veel om allemaal op te noemen. Komt het zien. Iedereen is van harte welkom voor een kopje koffie met gebak en/of om te kijken wat er van uw gading is. Tussen de middag thuis koken is deze dag niet nodig. Wie zin heeft in een heerlijk gebakken visje, een bal gehakt of bijvoorbeeld een oliebol is van harte welkom in de Poort.

Vanaf 17.00 uur starten we met de veiling en worden de laatste lootjes verkocht. We sluiten af rond 18.00 uur.

Voor de deelnemers, het volgende:
We rekenen weer op alle dames en heren die jaarlijks de zendingsbazar tot een succes maken. Echter ook nieuwe creatieve deelnemers en verkooptalenten zijn van harte welkom. Met name de jongere garde wordt opgeroepen om mee te doen. Iedereen kan een bijdrage leveren. Al is het maar het maken van een taart voor bij de koffie of het beschikbaar stellen van een leuke prijs.

De opbouw van de zalen is gepland op maandagmorgen. Hiervoor kunnen we nog wel een paar mannen gebruiken om tafels en stoelen te sjouwen. We verzamelen maandagochtend om 08.00 uur met een bakje koffie.
De inrichting van de verkooptafels kan maandagmiddag 17 september, vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur en dinsdagmorgen vanaf 08.00 uur. Dus niet ’s maandagsmorgens al met de spulletjes naar de Poort komen maar na de kost.

Voor vragen en/of aanmelding kun je contact opnemen met Eef de Vries, tel: 06-51239046 of Nellie de Vries, 0527-681811

Print your tickets