Beroepen predikanten

In de vergadering van afgelopen vrijdag 13 november 2020 heeft de kerkenraad met blijdschap en dankbaarheid kennis genomen van de voordracht van de hoor- en beroepingscommissie om ds W.J. Menkveld uit Wanneperveen en ds. M.A. Bos uit Daarlerveen te gaan beroepen.
De kerkenraad heeft deze voordracht overgenomen.

Dominee Menkveld is 51 jaar, is getrouwd met Joke, samen hebben ze zeven kinderen in de leeftijd van 12 tot 27 jaar, waarvan er nog vier thuis wonen. Zondagmiddag  15 november om 17:00 uur hoopt ds. Menkveld (op beroep) voor te gaan in de Poort.
Omdat het vanwege de corona maatregelen niet mogelijk is om een gemeentevergadering te beleggen, wordt als alternatief de gemeente in de gelegenheid gesteld om tot en met zaterdag 28 november 2020 digitaal te reageren op het voornemen van de kerkenraad om een beroep uit te brengen op ds. Menkveld. Dit kan per e-mail naar: scriba@gku-pkn.nl

Dominee Bos is 61 jaar, is getrouwd met Ans, samen hebben ze twee dochters in de leeftijd van 29 en 32 jaar.
Zondag 29 november 2020 om 10:00 uur hoopt ds. Bos (op beroep) voor te gaan in de Poort.
Voor ds. Bos geldt eenzelfde termijn voor de gemeente om digitaal te reageren. Deze termijn gaat echter pas in op zondag 29 november 2020 en eindigt op zaterdag 12 december 2020.

Via deze pagina is van beide predikanten enige informatie beschikbaar en kunnen in de komende periode alvast enkele preken van beide predikanten worden beluisterd.