Rooster consistoriedienst

december

januari 2023

De Poort

1. Een van de vrije secties doet dienst in eventuele bijzondere diensten die om om half drie beginnen. Bijvoorbeeld de bijzondere viering van het Heilig Avondmaal in de Petrakerk
2. Van het bovenstaande rooster wordt alleen afgeweken bij belijdenisdiensten. De sectie van de desbetreffende predikant heeft dan de hele zondag dienst in het kerkgebouw waar de belijdenisdienst zal plaatsvinden.
3. Sectiewisseling vindt plaats op de eerste zondag van de maand. De vertrekkende sectie blijft dienst houden tot en met de zaterdag voor de eerste zondag van de maand.
4. Voor vertegenwoordiging van de kerkenraad bij rouw- en trouwdiensten kan door de regelaars van de secties ook een beroep worden gedaan op broeders uit andere secties.
5. Op Hemelvaartsdag heeft de dienstdoende sectie de gehele dag dienst in de Bethelkerk.
6. Op de tweede Pinksterdag hebben alle secties (alle ambtsdragers) dienst in de gemeentedienst in de Schelp.

Consistoriedienst jeugdsectie
Voor de zichtbaarheid van de jeugdsectie naar de gemeente doet deze gehele sectie dienst in de volgende diensten:
1. In de morgen- of middagdiensten met een jeugdthema.
2. In de morgendienst van de eerste zondag van de maand in de Bethelkerk.
3. In de morgendienst van de derde zondag van de maand in de Petrakerk.
4. In de morgendienst van de vierde zondag van de maand in de Poort.