De “Ik ga op vakantie en neem mee” challenge…

De “Ik ga op vakantie en neem mee” challenge…

Blijf je thuis deze zomer of ga jij op vakantie ver weg of juist dichtbij…. 1 ding mag je zeker weten er gaat altijd 1 iemand met je mee en die ene dat is Hij!

God is altijd bij ons, op elk moment van ons leven, wauw wat een mooie, geweldige en bemoedigende gedachte is dit! Tegenwoordig heeft bijna iedereen ook altijd iets anders bij zich en dat kan soms verdacht veel op een afgod lijken, onze telefoons…. Bedenk eens hoeveel tijd je spendeert aan dit handige computertje en wat je er allemaal mee doet, het is al lang niet meer alleen bellen en berichtjes sturen! Zo kan je telefoon tussen jou en God in komen te staan en dat is niet goed, dan gaat het mis!

Ja mooi is dit, ik lees nu toch ook een verhaal op de JC app? Klopt, je kunt inderdaad ook gebruik maken van hele mooie apps op je telefoon zoals deze! Maar laten we heel eerlijk te zijn, er zijn veel meer andere apps, die veel meer tijd van je vragen… Maar nu is het vakantie, tijd om even afstand te nemen van school en van je werk. Misschien ook een mooie uitdaging om afstand te nemen van die apps die veel tijd van jou vragen. En als je dan toch tijd over hebt, lees dan in deze app iedere dag een stukje uit Gods Woord, dat is pas een mooi begin van de dag! Neemt misschien maar een minuutje in beslag, moet lukken toch?

We hebben dan ook nog genoeg tijd over voor een leuke challenge:

Maak tijdens de vakantie een leuke vakantiefoto van jou met deze JC app. Stuur deze naar jongerenpastor Sjoerd Bakker (check zijn gegevens via de contact button van de app) en maak kans op een leuke gave prijs! 

We plaatsen de ingezonden foto’s na de vakantie op deze app om zo nog even na te genieten van de zomer… Ik ben benieuwd waar de app allemaal gefotografeerd gaat worden… vertel het er ook even bij in je berichtje!  Neem jij deze uitdaging aan?  Doe dan mee en maak die vakantiefoto met de JC app!

Een hele fijne zomer toegewenst en ik zie graag je foto tegemoet, groet Sjoerd Bakker.

 

Print your tickets