De ontdekking van Kerst

DE ONTDEKKING VAN KERST!

In het sfeervol met fonkelende lichtjes verlichte bos komt het verhaal tot leven… We reizen af naar lang vervlogen tijden en het lijkt net alsof we er zelf bij zijn…we lopen er door heen, daar waar het evangelie ons over verteld! Er wordt een volkstelling gehouden en vele mensen zijn op reis. Herbergen zitten overvol. Herders waken bij hun kudde in donkere velden. Een man en een vrouw zijn met hun ezeltje al dagen onderweg en nu op zoek naar een slaapplaats…. In de verte klinkt er prachtige muziek…. En daar, vanuit het niets komt een bijzonder gezelschap aan. Vreemdelingen met bijzondere geschenken. Ze volgen een ster, ze zijn op reis…. En u en jij reizen jullie ook mee? Op zoek naar de ontdekking van Kerst?

De ontdekking van kerst is een wandeltheater, welke start in kerkelijk centrum de Poort om vervolgens verder te gaan in het urkerbos. De bezoekers lopen door de voorstelling heen welke verzorgt wordt door stichting Musical Groep Urk.

ZATERDAG 21-12-2019 DE ONTDEKKING VAN KERST VERTREK MOGELIJK VANAF 16:30 VANUIT KERKELIJK CENTRUM DE POORT.

Voor dit evenement zijn kaarten verkrijgbaar. Er zijn kaarten met verschillende start tijden beschikbaar. Het is dus een doorlopende voorstelling en duurt ongeveer 1 uur. De eerste starttijd van de voorstelling is vanaf 16:30, daarna steeds 6 minuten later, de laatst mogelijke vertrektijd is om 20:30.

Start kaartverkoop maandag 25-11-2019 om 19:00 in kerkelijk centrum de Poort. Kaarten kosten slechts €3,50 pp.

Ontdekking van kerst