De ontdekking van Pasen!

De ontdekking van Pasen.

Op zaterdag 28 maart is er weer “De ontdekking van Pasen” in kerkelijk centrum de Poort. De JC organiseert ieder jaar met kerst en Pasen een bijzondere activiteit waar het evangelie centraal staat. Jongerenpastor Sjoerd Bakker, Stichting Musical Groep Urk en niemand minder dan Reni en Elisa Krijgsman nemen de bezoekers mee op een bijzondere muzikale reis door het Paasevangelie heen.

Stichting Musical Groep Urk heeft afgelopen zomer, filmopnames gemaakt in het Bijbels openluchtmuseum. Deze nog nooit eerder vertoonde beelden spelen een rol tijdens het paasconcert van Reni en Elisa Krijgsman. Reni en Elisa zijn o.a. bekend van radio en televisie door hun werk voor Stichting Opwekking maar ook zelf hebben ze vele bekende liederen op hun naam staan. Prachtige bekende liederen zoals: “Als het leven soms pijn doet”, “De droom van je hart”, “De kracht van uw liefde” en “Herstel mijn eerste liefde” zullen u bekend in de oren klinken.

De Jeugdcentrale organiseert deze avond in samenwerking met kerk in actie, voor dit doel zal dan ook gecollecteerd worden. Kaarten zijn gratis te reserveren via: https://www.zingenindekerk.nl/reserveren/activity-1807