De Verhalen Koffer

De Verhalen Koffer

Helemaal nieuw dit najaar is, ‘De Verhalen Koffer’. Een koffer vol met boeken met de allermooiste verhalen, verhalen die het meer dan waard zijn om doorgegeven te worden, verhalen om voor te lezen of om zelf te lezen…

De avonden worden weer langer, buiten wordt het kouder, binnen de kaarsjes aan en wat is er dan gezelliger om samen met de kinderen een mooi boek te lezen. ‘De Verhalen Koffer’ reist vanaf dit najaar door onze gemeente heen. Het is een leuke koffer die ouders kan helpen om thuis stil te staan met de kinderen rondom Gods Woord. De koffer zit boordevol met de nieuwste Christelijke prentenboeken, kinderbijbels, kleurplaten en spelmateriaal. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de vele mogelijkheden die er zijn om de verhalen uit de Bijbel door te kunnen geven. De verhalen Koffer is er speciaal voor kinderen van 3 t/m 9 jaar en kan ouders helpen bij geloofsopvoeding.

De koffer mag steeds één week ergens logeren voordat de koffer weer verder op reis gaat.

Wilt u ook deze koffer een week in huis hebben? Geef je dan nu op voor “De Verhalen Koffer” bij Jongerenpastor Sjoerd Bakker 0683972053.

 

 

 

 

 

Print your tickets