Dringende oproep!

gezocht

Door de Covid-19 crisis konden we vanaf 15 maart van de een op de andere zondag als gemeente niet meer samenkomen. De oplossing werd gevonden in een livestream die we ondertussen alweer drie maanden verzorgen vanuit De Poort op ons eigen Youtube kanaal en natuurlijk via onze bestaande kanalen.
De livestream is in zeer korte tijd opgezet vanuit zaal 6 en afgelopen maanden hebben we met elkaar ontdekt wat wel en niet werkt en wat we mogelijk nog verder zouden kunnen verbeteren.
Nu we weten dat we nog wel een tijdje in deze situatie zullen zitten, hebben we met het CvK en het moderamen een plan uitgewerkt om vanaf 1 juli de livestream naar de kerkzaal van De Poort te verplaatsen.
Ondanks de verruimingen naar 100 mensen per dienst, zal een groot deel van onze gemeente afhankelijk blijven van de livestream. Daarom hebben we de kerkzaal van De Poort flink onder handen genomen om vanaf 1 juli de diensten vanuit de kerkzaal te kunnen streamen.

Om de nieuwe installatie te bedienen vragen we extra, enthousiaste mensen die tijdens de erediensten, maar ook de rouw- en trouwdiensten de video- en audio-installatie willen bedienen.
Er is een heel team nodig, jong en oud, man of vrouw. Je hoeft niet heel technisch te zijn, maar een klein beetje affectie met beeld en geluid is wel gewenst. We zullen een aantal cursusavonden organiseren om de kennis van de installatie over te dragen aan de mensen die dit leuk lijkt.
Met name voor de doordeweekse dagen zoeken we nog bezetting, dus ben je misschien met pensioen en zoek je nog een leuke hobby, dan hebben wij een leuke invulling!

Inlichtingen en/of aanmelden bij: avteam@gku-pkn.nl of coördinator AVteam, Jelle Post, 06‑20959727