Jaarlijkse broodmaaltijd

Donderdag 23 januari wordt de jaarlijkse broodmaaltijd georganiseerd voor de medewerkers van de Gemeentekring, de bezoekdames en de diaconie. Aanvang half 8 in de Poort.

Lees verder...
wkjw banner

WKJW 12+ Kerkkamp

Datum:  21 mei 2020 t/m 24 mei 2020 Locatie: De Stipe – Balk Thema: GEK, Gods Eigen, Kind Aanmelden: klik hier om je aan te melden Helemaal nieuw dit jaar is het JC WKJW 12+. Speciaal voor de tieners van 12 t/m 16 jaar is er nu een eigen weekend

Lees verder...
lidlare

Lidlare weekend

Datum: Vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari 2020 Inloop:  16.30 uur Kerkelijk Centrum ‘de Poort’ Vertrek: 17.00 uur Kerkelijk Centrum ‘de Poort’ Locatie: Zeilschool de Stipe Adres: Meerweg 23, 8561 AV Balk Weekend met alle belijdeniscatechisanten in het kader van het belijdeniscatechisatie traject.

Lees verder...
lidlare

Thema-avond Lidlare

Datum: Vrijdag 21 maart 2020 Locatie:  Kerkelijk Centrum ‘de Poort’ – zaal 6AB Aanvang: 19:00 uur Bijeenkomst met alle belijdeniscatechisanten in het kader van het belijdeniscatechisatie traject.

Lees verder...

Gebedsweek

Het thema is “Buitengewoon”. Er doen dit jaar acht gemeentes uit ons dorp mee. Iedere avond zijn we in een andere gemeente te gast en ervaren we de eenheid van christenen onder elkaar in het gezamenlijke gebed. De avonden starten om half acht en duren tot acht uur en bestaan

Lees verder...