Aangepaste kerkdienst

14 oktober 2018 16:00 14 oktober 2018 17:30 Europe/Amsterdam Aangepaste kerkdienst

Op zondag 14 oktober wordt er een aan­gepaste kerkdienst gehouden in De Poort. Deze dienst is voor alle gemeenteleden, maar er zal in deze dienst speciaal rekening gehouden worden met mensen met een verstandelijke beperking, jong en oud. Het thema in deze dienst is bidden. Wij mogen in ons gebed tot God komen door Jezus Christus. Omdat Hij onze zonden en schuld op zich genomen heeft is de toegang tot God weer vrij. Door het verlossende werk van Jezus Christus neemt God ons aan als zijn kinderen. En mogen wij, hoe verschillend we ook zijn, aangenomen kinderen van God zijn. Toen de discipelen aan Jezus vroegen ‘’Heer, leer ons bidden” leerde Hij hen en daarmee ook aan ons, dat ons gebed beginnen mag met “onze Vader die in de hemelen zijt…” Iedereen is van harte welkom op zondag 14 oktober. Let op; de dienst begint om vier uur!

Lange Dam 52, 8321 XS Urk, Nederland