0 All Booked All Booked All Booked 8368 Armeens buffet voor waterzuiveringsproject https://www.gku-pkn.nl/event/armeens-buffet-voor-waterzuiveringsproject/?event_date=2019-05-10&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-05-10

Armeens buffet voor waterzuiveringsproject


Aanmelden 10 mei 2019 19:00 10 mei 2019 21:30 Europe/Amsterdam Armeens buffet voor waterzuiveringsproject

Waterzuiveringsproject “Ninevé” Irak In samenwerking met de stichting NSKI (Nederlandse stichting kinderen Irak willen we op vrijdag 10 mei een Armeens Buffet organiseren in De Poort. Op dit moment hebben de inwoners van Fisk-Khabour in de vlakte van Ninevé geen schoon drinkwater. Ze zijn daarvoor aangewezen op water uit de Tigris. Deze rivier is mede door de strijd met I.S. sterk vervuild, waardoor veel mensen en vooral de kinderen ziek worden of overlijden. Daarom organiseren we in samenwerking met Irakese christenen een heerlijk Aramees Buffet. De opbrengst komt geheel ten goede aan de waterzuiveringsinstallatie, ons doel is om deze zo snel mogelijk te realiseren. Water is onze eerste levensbehoefte en waar wij altijd zuiver water hebben is het daar schaars en vervuild. Help deze broeders en zusters d.m.v. deelname aan het buffet of wanneer u niet in de gelegenheid bent om te komen dineren is een gift natuurlijk altijd welkom. Ieder kind op deze wereld heeft recht op onze hulp. Ook leuk om met de vereniging of club als afsluiting samen te eten! Tijdens de maaltijd is er een verloting met mooie prijzen, dus neem de portemonnee mee.   Opgeven kan bij Alice Post, 06-38316315 of alicepostkorf@gmail.com Maximale deelname is 100 personen dus vol = vol. Geef je dus snel op. De prijs is € 25,- p.p. en er kan betaald worden contant in de winkel bij Alice (In de Linnenkast) of overgemaakt op rekening NL93ABNA0414201108 o.v.v. Maaltijd Irak. Zij zorgt dan dat aan het eind van de avond het geld wordt overhandigd aan de stichting. Giften kunnen overgemaakt worden t.n.v. Nederlandse St. Kinderen Irak NL10ABNA0547629885 De stichting werkt samen met Wilde Ganzen en heeft het ANBI-keurmerk.

Lange Dam 52, 8321XS Urk

Waterzuiveringsproject “Ninevé” Irak

In samenwerking met de stichting NSKI (Nederlandse stichting kinderen Irak willen we op vrijdag 10 mei een Armeens Buffet organiseren in De Poort.

Op dit moment hebben de inwoners van Fisk-Khabour in de vlakte van Ninevé geen schoon drinkwater. Ze zijn daarvoor aangewezen op water uit de Tigris. Deze rivier is mede door de strijd met I.S. sterk vervuild, waardoor veel mensen en vooral de kinderen ziek worden of overlijden.

Daarom organiseren we in samenwerking met Irakese christenen een heerlijk Aramees Buffet.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de waterzuiveringsinstallatie, ons doel is om deze zo snel mogelijk te realiseren. Water is onze eerste levensbehoefte en waar wij altijd zuiver water hebben is het daar schaars en vervuild. Help deze broeders en zusters d.m.v. deelname aan het buffet of wanneer u niet in de gelegenheid bent om te komen dineren is een gift natuurlijk altijd welkom.

Ieder kind op deze wereld heeft recht op onze hulp.

Ook leuk om met de vereniging of club als afsluiting samen te eten!

Tijdens de maaltijd is er een verloting met mooie prijzen, dus neem de portemonnee mee.

 

Opgeven kan bij Alice Post, 06-38316315 of alicepostkorf@gmail.com Maximale deelname is 100 personen dus vol = vol. Geef je dus snel op.

De prijs is € 25,- p.p. en er kan betaald worden contant in de winkel bij Alice (In de Linnenkast) of overgemaakt op rekening NL93ABNA0414201108 o.v.v. Maaltijd Irak. Zij zorgt dan dat aan het eind van de avond het geld wordt overhandigd aan de stichting.

Giften kunnen overgemaakt worden t.n.v. Nederlandse St. Kinderen Irak NL10ABNA0547629885 De stichting werkt samen met Wilde Ganzen en heeft het ANBI-keurmerk.