0 All Booked All Booked All Booked 12341 JC Clubstart https://www.gku-pkn.nl/event/clubstart-3/?event_date=2021-10-03&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-10-03

JC Clubstart


3 oktober 2021 17:30 3 oktober 2021 19:00 Europe/Amsterdam JC Clubstart

Op zondag 3 oktober start er weer het nieuwe seizoen van de clubs. Zit jij in de brugklas en ga je dit jaar voor het eerst naar follow-me, dan zijn wij op zoek naar jou. Voor jou organiseren wij namelijk speciaal de clubstart. In het gloednieuwe JC Café wordt er op deze avond uitgelegd wat er allemaal voor jou georganiseerd wordt in de kerk en wat het JC Café precies voor plek is… Ook kun jij je tijdens deze avond opgeven voor de nieuwe jongens- en meisjesverenigingen van dit seizoen. Kom gezellig langs en neem je moat mee! Wij hopen jou te zien, tot zondag 3 oktober!

Op zondag 3 oktober start er weer het nieuwe seizoen van de clubs. Zit jij in de brugklas en ga je dit jaar voor het eerst naar follow-me, dan zijn wij op zoek naar jou. Voor jou organiseren wij namelijk speciaal de clubstart. In het gloednieuwe JC Café wordt er op deze avond uitgelegd wat er allemaal voor jou georganiseerd wordt in de kerk en wat het JC Café precies voor plek is… Ook kun jij je tijdens deze avond opgeven voor de nieuwe jongens- en meisjesverenigingen van dit seizoen. Kom gezellig langs en neem je moat mee!
Wij hopen jou te zien, tot zondag 3 oktober!