0 All Booked All Booked All Booked 2898 Clubstart https://www.gku-pkn.nl/event/clubstart/?reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-10-07

Clubstart


7 oktober 2018 18:15 7 oktober 2018 18:30 Europe/Amsterdam Clubstart

Speciaal voor jongeren die afgelopen jaar afscheid hebben genomen van zondagsschool en de jongeren van de clubs (eigenlijk gewoon gezellig alle jongeren van 12-16!), is er weer een speciale Praise2U avond, namelijk Clubstart! Op zondag 7 oktober om 20.15uur start het nieuwe seizoen van Praise2U, maar ook van alle clubs. Bij de Praise2U gaan we lekker samen zingen met de band, lachen om grappige vlogs, nadenken over het thema en dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Op deze avond ontmoet je ook je oude clubleiding, of hele nieuwe, want op deze avond kun je je ook aanmelden voor de nieuwe jongens en meisjesverenigingen van dit seizoen!  

Lange Dam 52, 8321 CN Urk, Nederland

Speciaal voor jongeren die afgelopen jaar afscheid hebben genomen van zondagsschool en de jongeren van de clubs (eigenlijk gewoon gezellig alle jongeren van 12-16!), is er weer een speciale Praise2U avond, namelijk Clubstart! Op zondag 7 oktober om 20.15uur start het nieuwe seizoen van Praise2U, maar ook van alle clubs. Bij de Praise2U gaan we lekker samen zingen met de band, lachen om grappige vlogs, nadenken over het thema en dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Op deze avond ontmoet je ook je oude clubleiding, of hele nieuwe, want op deze avond kun je je ook aanmelden voor de nieuwe jongens en meisjesverenigingen van dit seizoen!