De vliegende speeldoos

Aanmelden 22 juni 2019 10:00 22 juni 2019 18:00 Europe/Amsterdam De vliegende speeldoos

Beste ouder/verzorger. U heeft uw kind opgegeven om mee te doen met de activiteit “de vliegende speeldoos”. Dit belooft een hele leuke en leerzame dag te worden. Samen met een groep professionele acteurs en actrices gaat uw kind aan de slag om in minder dan één dag tijd een echte musical neer te zetten. Op zaterdag 22 juni worden de kinderen om 13:00 uur verwacht in kerkelijk centrum de Poort want dan begint het hele avontuur! (let op, de kinderen in de leeftijdscategorie 5-6 beginnen pas om 15:00 en worden dan pas in de Poort verwacht!) Vanaf 13:00 zijn de kinderen de hele verdere dag druk met oefenen en andere voorbereidingen te treffen voor de uitvoering van de musical “Esther”. Om 19.00 uur is het zover, dan mogen ouders, verzorgers en andere familieleden en vrienden naar de komen musical kijken. Iedereen die de musical wil bezoeken dient hiervoor wel gratis kaartjes te reserveren via www.zingenindekerk.nl De zaal gaat open 18:30. Vertel dus aan iedereen dat uw kind komende zaterdag gaat schitteren in een musical! Hoe het middagprogramma er uit ziet en wat de kinderen precies gaan doen, horen de kinderen de dag zelf. Het is in elk geval de bedoeling dat de kinderen iets aanhebben in een bepaalde kleur of stijl. In onderstaand schema staan de kledingwensen: Leeftijd: Jongens: Meisjes: 5-6 jaar Blauw/groen Rood/roze 7-8 jaar Blauw Geel/rood 9 jaar Wit T-shirt zwart colbertje en (skinny) jeans Wit T-shirt zwart colbertje en (skinny) jeans 10 jaar Zwarte broek wit T-shirt Zwarte broek wit T-shirt 11-12 jaar Helemaal zwart Helemaal zwart   Aangezien het programma start om 13:00, verwachten we dat de kinderen vooraf al hebben gegeten, voorafgaande aan de uitvoering wordt er voor avondeten gezorgd! Heeft u thuis ook nog oude tijdschriften en donald duckjes die we mogen verknippen, geef deze dan aan u kind mee. Ook zijn we nog op zoek naar ouders die mee willen helpen zij kunnen zich aanmelden via: sjoerdbakker@gku-pkn.nl Wie hopen u voldoende op de hoogte te hebben gesteld en dat alles duidelijk is. Mochten er toch nog vragen zijn dan horen wij het graag! Vriendelijke groet, Het team ven de Jeugdcentrale en het Jeugdleven!

Lange Dam 52, 8321XS Urk

Beste ouder/verzorger.

Leeftijd:Jongens:Meisjes:
5-6 jaarBlauw/groenRood/roze
7-8 jaarBlauwGeel/rood
9 jaarWit T-shirt zwart colbertje en (skinny) jeansWit T-shirt zwart colbertje en (skinny) jeans
10 jaarZwarte broek wit T-shirtZwarte broek wit T-shirt
11-12 jaarHelemaal zwartHelemaal zwart

Vriendelijke groet,

Het team ven de Jeugdcentrale en het Jeugdleven!