Afscheidstournee Elly & Rikkert

Aanmelden 5 juni 2019 14:30 5 juni 2019 17:00 Europe/Amsterdam Afscheidstournee Elly & Rikkert

Dit jaar staan Elly & Rikkert alweer 50 jaar op de bühne met o.a. hun prachtige en rijke kinderliedjes. Wie is er niet met Elly & Rikkert groot geworden? Ook de kinderen van vandaag krijgen nog steeds heel veel liedjes van Elly en Rikkert mee, op school, zondagschool maar ook bij ons in de kerk, blader maar eens door onze gezangenbundel heen… Dit jaar sluiten Elly en Rikkert hun loopbaan af met een jubileumtour met de naam, “50 jaar mooi geweest”.  In het kader van hun jubileumtour komen ze ook nog één keertje naar Urk en wel voor een ouderwets kinderconcert vol jeugd­sentiment. Een bijzonder concert voor jong en oud! Het concert start om 14:30 en de zaal gaat open om 14:00! Let op! Voor dit concert geldt een minimale leeftijd van 4 jaar! Voor jongere kids is er een crèche aanwezig!

Lange Dam 52, 8321XS Urk

Het concert start om 14:30 en de zaal gaat open om 14:00!

Geplaatst door Klaas Bakker op Maandag 27 mei 2019