0 All Booked All Booked All Booked 11056 GKU Bijbelquiz https://www.gku-pkn.nl/event/gku-bijbelquiz-2/?event_date=2021-04-10&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-04-10

GKU Bijbelquiz


9 april 2021 17:00 9 april 2021 19:00 Europe/Amsterdam GKU Bijbelquiz

Datum: Zaterdag 10 april 2021 Tijd: 19:00 uur Aanmelden:  helaas kun je je nog niet aanmelden voor dit event. Geef je nu op voor de vierde editie van de “Grote GKU Bijbel Quiz”! Op zaterdagavond 10 april wordt weer op een bijzondere manier uw Bijbelkennis op de proef gesteld. Begint u nu al te twijfelen of u wel mee wilt doen… wees gerust u hoeft het niet alleen te doen. U kunt namelijk alleen meedoen in de vorm van een team. Zin om mee te doen? Vorm een team samen met broeders en zusters, vaders en moeders, zonen en dochters, ooms en tantes of bebe’s en bessies. Denk ook aan gespreksgroepen, clubs, Follow-Me mentoren, zondagschoolmeesters en -juffen… Kortom combinaties genoeg te bedenken, wees creatief! Ps. Je kunt je ook alleen opgeven, geen probleem, wij zorgen voor een team!

jc@gku-pkn.nl

Datum: Zaterdag 10 april 2021
Tijd: 19:00 uur
Aanmelden:  helaas kun je je nog niet aanmelden voor dit event.

Geef je nu op voor de vierde editie van de “Grote GKU Bijbel Quiz”!

Op zaterdagavond 10 april wordt weer op een bijzondere manier uw Bijbelkennis op de proef gesteld. Begint u nu al te twijfelen of u wel mee wilt doen… wees gerust u hoeft het niet alleen te doen. U kunt namelijk alleen meedoen in de vorm van een team.

Zin om mee te doen? Vorm een team samen met broeders en zusters, vaders en moeders, zonen en dochters, ooms en tantes of bebe’s en bessies. Denk ook aan gespreksgroepen, clubs, Follow-Me mentoren, zondagschoolmeesters en -juffen… Kortom combinaties genoeg te bedenken, wees creatief!

Ps. Je kunt je ook alleen opgeven, geen probleem, wij zorgen voor een team!