0 All Booked All Booked All Booked 15830 Het geheim van de verloren parels https://www.gku-pkn.nl/event/het-geheim-van-de-verloren-parels/?reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-09-23

Het geheim van de verloren parels


Aanmelden 23 september 2023 12:00 23 september 2023 15:00 Europe/Amsterdam Het geheim van de verloren parels

HET GEHEIM VAN DE VERLOREN PARELS… Een oude legende gonst weer door de straten van het voormalige eiland… Het verhaal is bekend bij oudere generaties en in verschillende families doet dit verhaal een ieder nog steeds verbazen. Nooit is het mysterie echt opgelost, het mysterie van de verloren parels! Dit najaar start de zoektocht opnieuw. In en rond  “de Poort” hebben verschillende aanwijzingen de tand des tijds doorstaan… De Gereformeerde Jeugd Centrale presenteert de escape tour “Het geheim van de verloren parels”. “Het geheim van de verloren parels” is een spannende puzzelspeurtocht voor het hele gezin. Kraak met elkaar de code en wie weet lossen jullie het mysterie op en ontdekken het geheim van de verloren parels! De zoektocht start zaterdag 23 september om 14:00 uur. Start locatie:  Kerkelijk Centrum De Poort Start tijd:  14:00 u Voor meer informatie en opgave check de JC-app!

jc@gku-pkn.nl
het geheim van de verloren parels

HET GEHEIM VAN DE VERLOREN PARELS…

Een oude legende gonst weer door de straten van het voormalige eiland… Het verhaal is bekend bij oudere generaties en in verschillende families doet dit verhaal een ieder nog steeds verbazen. Nooit is het mysterie echt opgelost, het mysterie van de verloren parels! Dit najaar start de zoektocht opnieuw. In en rond  “de Poort” hebben verschillende aanwijzingen de tand des tijds doorstaan… De Gereformeerde Jeugd Centrale presenteert de escape tour “Het geheim van de verloren parels”.

“Het geheim van de verloren parels” is een spannende puzzelspeurtocht voor het hele gezin. Kraak met elkaar de code en wie weet lossen jullie het mysterie op en ontdekken het geheim van de verloren parels!

De zoektocht start zaterdag 23 september om 14:00 uur.

Start locatie:  Kerkelijk Centrum De Poort

Start tijd:  14:00 u

Voor meer informatie en opgave check de JC-app!