0 All Booked All Booked All Booked 8145 GKU Bijbelquiz https://www.gku-pkn.nl/event/jc-bijbelquiz-2/?event_date=2019-06-15&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-06-15

GKU Bijbelquiz


Aanmelden 14 juni 2019 17:00 14 juni 2019 19:00 Europe/Amsterdam GKU Bijbelquiz

Geef je nu op voor de vierde editie van de “Grote GKU Bijbel Quiz”! Op zaterdagavond 15 juni wordt weer op een bijzondere manier uw Bijbelkennis op de proef gesteld. Begint u nu al te twijfelen of u wel mee wilt doen… wees gerust u hoeft het niet alleen te doen. U kunt namelijk alleen meedoen in de vorm van een team. Zin om mee te doen? Vorm een team samen met broeders en zusters, vaders en moeders, zonen en dochters, ooms en tantes of bebe’s en bessies. Denk ook aan gespreksgroepen, clubs, Follow-Me mentoren, zondagschoolmeesters en -juffen… Kortom combinaties genoeg te bedenken, wees creatief! Ps. Je kunt je ook alleen opgeven, geen probleem, wij zorgen voor een team!

Geef je nu op voor de vierde editie van de “Grote GKU Bijbel Quiz”!

Op zaterdagavond 15 juni wordt weer op een bijzondere manier uw Bijbelkennis op de proef gesteld. Begint u nu al te twijfelen of u wel mee wilt doen… wees gerust u hoeft het niet alleen te doen. U kunt namelijk alleen meedoen in de vorm van een team.

Zin om mee te doen? Vorm een team samen met broeders en zusters, vaders en moeders, zonen en dochters, ooms en tantes of bebe’s en bessies. Denk ook aan gespreksgroepen, clubs, Follow-Me mentoren, zondagschoolmeesters en -juffen… Kortom combinaties genoeg te bedenken, wees creatief!

Ps. Je kunt je ook alleen opgeven, geen probleem, wij zorgen voor een team!