0 All Booked All Booked All Booked 13635 JC Camping (volgeboekt) https://www.gku-pkn.nl/event/jc-camping/?reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-09-15

JC Camping (volgeboekt)


Aanmelden 15 september 2023 12:00 15 september 2023 21:00 Europe/Amsterdam JC Camping (volgeboekt)

JC camping 15 t/m 17 september! Of je nu wilt kamperen met een caravan, een camper of een tent, jong en oud zijn weer van harte welkom op de JC camping! Ook dit jaar willen we weer gezellig samen een weekend gaan kamperen. Het programma start op vrijdag 15 september en wordt afgesloten op zondag 1 september. Op de camping worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd zoals, een kampvuur met sing-inn, een zeskamp, een compleet verzorgde BBQ en een openluchtdienst. Deelname aan deze activiteit kost slechts €25,00 p.p. Bij deze prijs zijn de overnachtingen en alle activiteiten inbegrepen! – – – – – Deelnemers informatie: Beste kampeerders, Op vrijdag 15 september is het zover, dan start het kampeerweekend JC camping! Kampeerders zijn vanaf 14:00 van harte welkom op de camping. De JC camping wordt ook dit jaar weer opgebouwd op minicamping ‘Welkom op de Boerderij’. Zuidwesterringweg 3-1 in Nagele. Check de website van de camping om alvast een goed beeld te krijgen van deze mini-camping: https://welkomopdeboerderij.blog Tijdens het weekend worden er verschillende activiteiten aangeboden waarbij jullie van harte worden uitgenodigd om aan deel te nemen. Hier alvast een overzicht van het programma: Vrijdag 15-09-2023 19:00 Levend stratego 20:30 Kampvuur en samen zingen Zaterdag 16-09-2023 14:00 JC 7-challenge 17:00 BBQ Zondag 17-09-2023 10:00 Openluchtdienst op de camping Deelname aan het weekend kost €25,00 p.p., dit bedrag is inmiddels door jullie voldaan. Bij dit bedrag zijn de kosten voor de twee overnachtingen op de camping, de BBQ en de activiteiten inbegrepen. Let op andere maaltijden tijdens het weekend buiten de BBQ om, dienen door de deelnemers zelf verzorgd te worden! Op zondagochtend is er een openluchtdienst waar Jongerenpastor Sjoerd Bakker in voor zal gaan. Organist is Menno Hakvoort en er zal medewerking verleent worden door een samengestelde band. Voor deze dienst mogen jullie ook gasten uitnodigen, let wel, iedere gast dient zelf een stoel mee te nemen. Na de kerk is er koffie met wat lekkers. De vertrektijd op zondag mogen jullie zelf bepalen. We willen jullie er echter nog graag attenderen dat er in de Poort om 16:45 een Opwekkingsdienst is. We hopen op een prachtig kampeerweekend met elkaar! Tot vrijdag 15 september bij JC camping!  

jc@gku-pkn.nl
JC CAMPING 2024

JC camping 15 t/m 17 september!

Of je nu wilt kamperen met een caravan, een camper of een tent, jong en oud zijn weer van harte welkom op de JC camping!

Ook dit jaar willen we weer gezellig samen een weekend gaan kamperen. Het programma start op vrijdag 15 september en wordt afgesloten op zondag 1 september. Op de camping worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd zoals, een kampvuur met sing-inn, een zeskamp, een compleet verzorgde BBQ en een openluchtdienst.

Deelname aan deze activiteit kost slechts €25,00 p.p. Bij deze prijs zijn de overnachtingen en alle activiteiten inbegrepen!

– – – – –

Deelnemers informatie:

Beste kampeerders,

Op vrijdag 15 september is het zover, dan start het kampeerweekend JC camping!

Kampeerders zijn vanaf 14:00 van harte welkom op de camping. De JC camping wordt ook dit jaar weer opgebouwd op minicamping ‘Welkom op de Boerderij’.
Zuidwesterringweg 3-1 in Nagele.

Check de website van de camping om alvast een goed beeld te krijgen van deze mini-camping:

https://welkomopdeboerderij.blog

Tijdens het weekend worden er verschillende activiteiten aangeboden waarbij jullie van harte worden uitgenodigd om aan deel te nemen. Hier alvast een overzicht van het programma:

Vrijdag 15-09-2023

19:00 Levend stratego
20:30 Kampvuur en samen zingen

Zaterdag 16-09-2023

14:00 JC 7-challenge
17:00 BBQ

Zondag 17-09-2023

10:00 Openluchtdienst op de camping

Deelname aan het weekend kost €25,00 p.p., dit bedrag is inmiddels door jullie voldaan. Bij dit bedrag zijn de kosten voor de twee overnachtingen op de camping, de BBQ en de activiteiten inbegrepen.

Let op andere maaltijden tijdens het weekend buiten de BBQ om, dienen door de deelnemers zelf verzorgd te worden!

Op zondagochtend is er een openluchtdienst waar Jongerenpastor Sjoerd Bakker in voor zal gaan. Organist is Menno Hakvoort en er zal medewerking verleent worden door een samengestelde band. Voor deze dienst mogen jullie ook gasten uitnodigen, let wel, iedere gast dient zelf een stoel mee te nemen. Na de kerk is er koffie met wat lekkers.

De vertrektijd op zondag mogen jullie zelf bepalen. We willen jullie er echter nog graag attenderen dat er in de Poort om 16:45 een Opwekkingsdienst is.

We hopen op een prachtig kampeerweekend met elkaar!

Tot vrijdag 15 september bij JC camping!