JC Kees & Bep op avontuur in de natuur (Wildlands ZOO)

Aanmelden 4 september 2020 22:00 4 september 2020 22:00 Europe/Amsterdam JC Kees & Bep op avontuur in de natuur (Wildlands ZOO)

Datum: 05 september 2020 Locatie: Wildlands Adventure Zoo – Emmen Vervoer:  Eigen vervoer Aanmelden:  klik hier om je aan te melden Thema:  Met Cees en Bep op avontuur in de natuur! Dit jaar bestaat de JC alweer 75 jaar! Het Jeugdleven, het jongerenblad van onze kerk  bestaat ook alweer 25 jaar dat maakt samen 100 en dat moet gevierd worden. Op zaterdag 5 september organiseert de Gereformeerde Jeugd Centrale, samen met het Jeugdleven, een familiedag in Wildlands Adventure Zoo. Een dag voor het hele gezin, want we gaan met Cees en Bep op avontuur in de natuur! Tijdens deze dag vol spannende activiteiten mogen we ontdekken hoe rijk Gods schepping is en mogen we ons verwonderen over al die bijzondere diersoorten en planten die de schepping rijk is. In Wildlands maak je als het ware een wereldreis in 1 dag en daarnaast zijn er ook nog verschillende spannende attracties. Normaal kost een ticket aan de kassa € 27,50 p.p. maar wij bieden deze aan voor de feestelijke prijs van slechts €12,50 p.p. Gaan jullie ook mee met Cees en Bep op avontuur in de natuur? Geef je dan op via: klik hier NB. de prijs is gebaseerd op basis van eigen vervoer. NB. de prijs is gebaseerd op het zorgdragen voor eigen consumpties.

Lange Dam 52, 8321XS Urk jc@gku-pkn.nl
met kees en bep op avontuur in de natuur

Datum: 05 september 2020
Locatie: Wildlands Adventure Zoo – Emmen
Vervoer:  Eigen vervoer
Aanmelden:  klik hier om je aan te melden
Thema:  Met Cees en Bep op avontuur in de natuur!

Normaal kost een ticket aan de kassa € 27,50 p.p.
maar wij bieden deze aan voor de feestelijke prijs van slechts €12,50 p.p.

NB. de prijs is gebaseerd op basis van eigen vervoer.
NB. de prijs is gebaseerd op het zorgdragen voor eigen consumpties.