0 All Booked All Booked All Booked 13640 JC on the Road https://www.gku-pkn.nl/event/jc-on-the-road-2/?event_date=2022-09-24&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-09-24

JC on the Road

Aanmelden 23 september 2022 07:45 23 september 2022 12:30 Europe/Amsterdam JC on the Road

JC on the road Wanneer: Zaterdag 24 september 2022 Deelnemers  Verzamelen: 09.45 uur Locatie: Kerkelijk Centrum ‘de Poort’ Dit najaar komt de JC met een nieuwe editie van ‘JC on the road’. Is het een speurtocht? Is het een quiz? Is het een autotocht? Is het een escaperoom? Laten we voor het gemak maar zeggen, het is weer van alles een beetje… Maar één is zeker, zoals de naam al zegt, we gaan op de wielen! JC on the road is een activiteit voor jong en oud! Wat je als deelnemend team nodig hebt is een auto met bestuurder en natuurlijk een aantal passagiers die staan te popelen om aan dit avontuur te beginnen. Tijdens de route reizen we langs verhalen uit de Bijbel en ontdekken we de polder op een geheel nieuwe manier en kom je voor allerlei uitdagingen te staan. Codes moeten worden gekraakt, puzzels moeten worden opgelost, vragen moeten worden beantwoord en opdrachten moeten worden uitgevoerd… Durf jij de uitdaging aan? Geef je dan nu op met je team Deelname aan deze activiteit bedraagt €7,50 p.p. Dit is inclusief al het benodigde materiaal en een uitgebreide lunch! JC on the road 24-09-2022  09:45 uur kerkelijk centrum De Poort.

jc@gku-pkn.nl
jc on the road

JC on the road

Wanneer: Zaterdag 24 september 2022
Deelnemers  Verzamelen: 09.45 uur
Locatie: Kerkelijk Centrum ‘de Poort’

Durf jij de uitdaging aan? Geef je dan nu op met je team

JC on the road 24-09-2022  09:45 uur kerkelijk centrum De Poort.