0 All Booked All Booked All Booked 13639 JC Expeditie https://www.gku-pkn.nl/event/jc-op-avontuur-in-de-natuur/?event_date=2022-09-17&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-09-17

JC Expeditie

Aanmelden 16 september 2022 07:00 16 september 2022 15:00 Europe/Amsterdam JC Expeditie

Wanneer: Zaterdag 17 september 2022 Tijd: 9:00 Locatie: Kerkelijk Centrum ‘de Poort’ Op zaterdag 17 september organiseert de Gereformeerde Jeugd Centrale, samen met het JeugdLeven, weer een gezellige familiedag in Wildlands adventure Zoo. Een dag voor het hele gezin, samen op expeditie in de dierentuin. Tijdens deze dag vol spannende activiteiten mogen we weer ontdekken hoe rijk Gods schepping is en mogen we ons verwonderen over al die bijzondere verschillende dieren en planten die de schepping rijk is. In Wildlands zelf maak je als het ware een wereldreis in 1 dag omdat het park in verschillende werelddelen is verdeeld. Daarnaast zijn er ook verschillende spannende attracties. Normaal kost een ticket aan de kassa € 27,50 p.p. maar wij bieden deze aan voor de feestelijke prijs van slechts €12,50 p.p. Gaan jullie ook mee met de JeugdCentrale op avontuur in de natuur?

jc@gku-pkn.nl
jc expeditie

Wanneer: Zaterdag 17 september 2022
Tijd: 9:00
Locatie: Kerkelijk Centrum ‘de Poort’

Normaal kost een ticket aan de kassa € 27,50 p.p.
maar wij bieden deze aan voor de feestelijke prijs van slechts €12,50 p.p.

Gaan jullie ook mee met de JeugdCentrale op avontuur in de natuur?