0 All Booked All Booked All Booked 17734 JC op z’n KOP (volgeboekt) https://www.gku-pkn.nl/event/jc-op-zn-kop-2/?reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-04-13

JC op z’n KOP (volgeboekt)


13 april 2024 06:30 13 april 2024 16:30 Europe/Amsterdam JC op z’n KOP (volgeboekt)

JC op z’n KOP Gezinsactiviteit Zaterdag 13 april 2024 Op zaterdag 13 april is er weer een nieuwe editie van JC op z’n kop en deze keer gaan we naar het wilde westen van attractiepark Slagharen! Een leuke gezellige dag voor het hele gezin! Durf jij de uitdaging aan van de “vrije val”, naar beneden te glijden in de “boomstammen”, meerdere malen over de kop te gaan in de “Gold rush” of over de kop rondgedraaid te worden in de “enterprice”, ga dan mee met JC op z’n kop! Wij bieden jou een compleet verzorgde dag aan, voor slechts €22,50 ontvang jij een busticket en toegangskaart voor Attractiepark Slagharen. Ook is er aan wat lekkers voor tussen de middag gedacht want patat met frikandel en drinken is inbegrepen! Durf jij deze uitdaging aan? Wees zeker van een ticket en reserveer alvast jouw ticket online via de JCapp! LET OP: Kinderen onder de 10 jaar mogen alleen mee onder begeleiding van hun vader/moeder/verzorger.   

jc@gku-pkn.nl
JC op zn KOP 2024

JC op z’n KOP
Gezinsactiviteit
Zaterdag 13 april 2024

Op zaterdag 13 april is er weer een nieuwe editie van JC op z’n kop en deze keer gaan we naar het wilde westen van attractiepark Slagharen! Een leuke gezellige dag voor het hele gezin!

Durf jij de uitdaging aan van de “vrije val”, naar beneden te glijden in de “boomstammen”, meerdere malen over de kop te gaan in de “Gold rush” of over de kop rondgedraaid te worden in de “enterprice”, ga dan mee met JC op z’n kop!

Wij bieden jou een compleet verzorgde dag aan, voor slechts €22,50 ontvang jij een busticket en toegangskaart voor Attractiepark Slagharen. Ook is er aan wat lekkers voor tussen de middag gedacht want patat met frikandel en drinken is inbegrepen!

Durf jij deze uitdaging aan?

Wees zeker van een ticket en reserveer alvast jouw ticket online via de JCapp!

LET OP: Kinderen onder de 10 jaar mogen alleen mee onder begeleiding van hun vader/moeder/verzorger.