0 All Booked All Booked All Booked 13653 JC op z’n KOP https://www.gku-pkn.nl/event/jc-op-zn-kop/?reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-06-17

JC op z’n KOP


Aanmelden 17 juni 2023 07:00 17 juni 2023 16:00 Europe/Amsterdam JC op z’n KOP

JC op z’n kop! Ga jij mee met JC op z’n kop op zaterdag 17 juni? Dit jaar hebben we een spetterende editie van JC op z’n kop, we gaan namelijk niet alleen naar een attractiepark maar we gaan tegelijkertijd ook naar een spectaculair aquapark met maar liefst 11 glijbanen! Wij bieden jou een compleet verzorgde dag aan, voor slechts €26,50 ontvang jij toegangskaarten voor Avonturenpark Hellendoorn en het naastgelegen Aquaventura slidepark. Ook is er aan wat lekkers voor tussen de middag gedacht want patat met frikandel en drinken is inbegrepen! Durf jij deze uitdaging aan… maar let op, de kans is groot dat je een nat pak krijgt! Entreetickets inclusief vervoer per bus kosten slechts €26,50. Wees zeker van een ticket en reserveer alvast jouw ticket online via de JCapp!

jc@gku-pkn.nl

JC op z’n kop!

Ga jij mee met JC op z’n kop op zaterdag 17 juni?
Dit jaar hebben we een spetterende editie van JC op z’n kop, we gaan namelijk niet alleen naar een attractiepark maar we gaan tegelijkertijd ook naar een spectaculair aquapark met maar liefst 11 glijbanen!

Wij bieden jou een compleet verzorgde dag aan, voor slechts €26,50 ontvang jij toegangskaarten voor Avonturenpark Hellendoorn en het naastgelegen Aquaventura slidepark. Ook is er aan wat lekkers voor tussen de middag gedacht want patat met frikandel en drinken is inbegrepen!

Durf jij deze uitdaging aan… maar let op, de kans is groot dat je een nat pak krijgt!

Entreetickets inclusief vervoer per bus kosten slechts €26,50.

Wees zeker van een ticket en reserveer alvast jouw ticket online via de JCapp!