0 All Booked All Booked All Booked 13653 JC op z’n KOP (nog 20 plaatsen) https://www.gku-pkn.nl/event/jc-op-zn-kop/?reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-06-17

JC op z’n KOP (nog 20 plaatsen)

Aanmelden 17 juni 2023 06:15 17 juni 2023 16:00 Europe/Amsterdam JC op z’n KOP (nog 20 plaatsen)

JC op z’n kop! Ga jij mee met JC op z’n kop op zaterdag 17 juni? Dit jaar hebben we een spetterende editie van JC op z’n kop, we gaan namelijk niet alleen naar een attractiepark maar we gaan tegelijkertijd ook naar een spectaculair aquapark met maar liefst 11 glijbanen! Wij bieden jou een compleet verzorgde dag aan, voor slechts €26,50 ontvang jij toegangskaarten voor Avonturenpark Hellendoorn en het naastgelegen Aquaventura slidepark. Ook is er aan wat lekkers voor tussen de middag gedacht want patat met frikandel en drinken is inbegrepen! Durf jij deze uitdaging aan… maar let op, de kans is groot dat je een nat pak krijgt! Entreetickets inclusief vervoer per bus kosten slechts €26,50. Wees zeker van een ticket en reserveer alvast jouw ticket online via de JCapp! – – – – – – – – – – – – – – BERICHT VOOR DE DEELNEMERS: Jij gaat mee met JC op z’n kop! Wat gaaf, de reden waarom jij deze mail ontvangt is omdat jij op zaterdag 17 juni de uitdaging aangaat van JC op z’n kop! Deze keer hebben we een spetterende editie, we gaan niet alleen naar avonturenpark Hellendoorn maar ook naar het naastgelegen Aquaventura slidepark met maar liefst 11 glijbanen! Vergeet dus vooral geen zwemkleding en een handdoek mee te nemen… We vertrekken met elkaar om 8:30 vanuit kerkelijk centrum de Poort, zorg dat je op tijd bent! We hopen rond 18:00 weer terug te zijn op Urk. Aan wat lekkers voor tussen de middag is gedacht want patat met frikandel en drinken is inbegrepen! We hopen met elkaar op een mooie dag. Tot zaterdag 17 juni.

jc@gku-pkn.nl

JC op z’n kop!

Ga jij mee met JC op z’n kop op zaterdag 17 juni?

Entreetickets inclusief vervoer per bus kosten slechts €26,50.

Wees zeker van een ticket en reserveer alvast jouw ticket online via de JCapp!

– – – – – – – – – – – – – –

BERICHT VOOR DE DEELNEMERS:

Jij gaat mee met JC op z’n kop!

Vergeet dus vooral geen zwemkleding en een handdoek mee te nemen…

We hopen met elkaar op een mooie dag. Tot zaterdag 17 juni.