0 All Booked All Booked All Booked 11239 JC op zoek naar de schat . . . https://www.gku-pkn.nl/event/jc-op-zoek-naar-de-schat/?event_date=2020-09-26&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-09-26

JC op zoek naar de schat . . .


Aanmelden 25 september 2020 12:00 25 september 2020 16:00 Europe/Amsterdam JC op zoek naar de schat . . .

Op zoek naar de schat… Datum:   Zaterdag 26 september 2020 Locatie:  Oude Dorpskern – Urk Een oude legende gonst door de straten van het voormalige eiland… Het verhaal is bekend bij oudere generaties en doet een ieder nog steeds verbazen. Nooit is het mysterie echt opgelost, het mysterie van de schat van onschatbare waarde! Dit najaar start de zoektocht opnieuw. In de oude dorpskern hebben verschillende aanwijzingen de tand des tijds doorstaan….De Gereformeerde Jeugdcentrale presenteert “Op zoek naar de schat”. “Op zoek naar de schat” is een spannende puzzelspeurtocht voor het hele gezin. Kraak met elkaar de code en wie weet lossen jullie het mysterie op en ontdekken jullie die eeuwenoude schat van onschatbare waarde!

Kerkelijk Centrum de Poort jc@gku-pkn.nl
opzoeknaardeschat

Op zoek naar de schat…
Datum:   Zaterdag 26 september 2020
Locatie:  Oude Dorpskern – Urk

Een oude legende gonst door de straten van het voormalige eiland… Het verhaal is bekend bij oudere generaties en doet een ieder nog steeds verbazen. Nooit is het mysterie echt opgelost, het mysterie van de schat van onschatbare waarde! Dit najaar start de zoektocht opnieuw. In de oude dorpskern hebben verschillende aanwijzingen de tand des tijds doorstaan….De Gereformeerde Jeugdcentrale presenteert “Op zoek naar de schat”.

“Op zoek naar de schat” is een spannende puzzelspeurtocht voor het hele gezin. Kraak met elkaar de code en wie weet lossen jullie het mysterie op en ontdekken jullie die eeuwenoude schat van onschatbare waarde!