JC Weihnachtsmärkte (volgeboekt)

Aanmelden 9 december 2022 07:00 9 december 2022 19:30 Europe/Amsterdam JC Weihnachtsmärkte (volgeboekt)

** DEZE ACTIVITEIT IS VOLGEBOEKT ** JC Weihnachtsmärkte Wanneer: Zaterdag 10 december 2022 Tijd: van 08:00 tot 20:30 uur Locatie: Kerkelijk Centrum ‘de Poort’ JC Citytrip – Weihnachtsmärkte Op zaterdag 10 december organiseert de Jeugd Centrale een dagtrip naar Münster. In deze sfeervolle oude stad bezoeken we een aantal bijzondere oude kerken die in de geschiedenis een belangrijke rol hebben gespeeld. De oude binnenstad van Münster staat in de maanden november en december geheel in het teken van kerst of zoals de Duitsers zeggen, Weihnachten. Hier zijn dan verschillende kerstmarkten te vinden waar ambacht en typisch Duitse gerechten elkaar ontmoeten. Er is voldoende vrije tijd om dit allemaal te ontdekken. In deze setting staan we met elkaar stil bij de ware betekenis van Kerst. We reizen met elkaar af naar Münster met een touringcar. Onderweg ontvangt u de nodige informatie over de stad Münster in adventstijd. We vertrekken om 8:00 vanuit kerkelijk centrum de Poort en de verwachtte terugkomst is om 20:30. Deze activiteit kost €22,50 pp, opgave is mogelijk via:

jc@gku-pkn.nl
JC Citytrip - Weihnachtsmärkte

** DEZE ACTIVITEIT IS VOLGEBOEKT **

JC Weihnachtsmärkte

Wanneer: Zaterdag 10 december 2022
Tijd: van 08:00 tot 20:30 uur
Locatie: Kerkelijk Centrum ‘de Poort’

JC Citytrip – Weihnachtsmärkte

Deze activiteit kost €22,50 pp, opgave is mogelijk via: