Kerstmusicaluitvoering “Immanuel”

16 december 2022 18:30 16 december 2022 21:00 Europe/Amsterdam Kerstmusicaluitvoering “Immanuel”

Kerstmusicaluitvoering “Immanuel” Wanneer: Zaterdag 17 december 2022 Tijd: 19:30 Locatie: Kerkelijk Centrum ‘de Poort’ KAARTEN VERKRIJGBAAR BIJ DA DROGISTERIJ DE GAPER De kaarten voor vrijdag zijn uitverkocht, er zijn nog wel kaarten verkrijgbaar voor de zaterdag! KERSTMUSICAL IMMANUËL ZAT 17-12 19:30 Deze kerst komt Stichting Musical Groep Urk met een geheel nieuwe kerstmusical, de musical Immanuël. De bekende heilsgeschiedenis over de geboorte van de Heere Jezus wordt op een bijzondere manier vertolkt. Door middel van spel en zang worden de bezoekers meegenomen terug in de tijd, op reis naar Bethlehem en de velden van Efratha. Het verhaal gaat over een herder die door iedereen met de nek werd aangekeken, maar God gaf hem een bijzondere plaats, God plaatste hem in het kerstevangelie. Jezus is op aarde gekomen voor ons zondaars. Wat met kerst begonnen is, is met Pasen volbracht! Deze nieuwe familiemusical staat uitgebreid stil bij de ware betekenis van Kerst. Kaarten kosten €7,50 per stuk.

jc@gku-pkn.nl

Kerstmusicaluitvoering “Immanuel”

Wanneer: Zaterdag 17 december 2022
Tijd: 19:30
Locatie: Kerkelijk Centrum ‘de Poort’

KAARTEN VERKRIJGBAAR BIJ DA DROGISTERIJ DE GAPER

KERSTMUSICAL IMMANUËL ZAT 17-12 19:30

Kaarten kosten €7,50 per stuk.