0 All Booked All Booked All Booked 12342 Start Lidlare https://www.gku-pkn.nl/event/start-lidlare-2/?event_date=2021-09-26&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-09-26

Start Lidlare

Aanmelden 25 september 2021 22:00 25 september 2021 21:55 Europe/Amsterdam Start Lidlare

‘Lidlare’ is het belijdeniscatechisatie-programma van de GKU. Het programma bestaat uit 21 catechisatiemomenten, drie interactieve thema-avonden en het speciale ‘Lidlare’ weekend. De catechisanten komen gedurende het seizoen wekelijks bij elkaar onder begeleiding van een predikant. Samen behandelen zij verschillende onderwerpen, die vallen onder de drie hoofdthema’s: God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest. Op de drie thema avonden en in het weekend staat ook vooral ontmoeting en gemeentezijn centraal. Op deze manier hopen we met elkaar verdieping te zoeken in Gods Woord, erachter te komen welke rol het geloof en de kerk mag en kan spelen in ons leven, en willen we toe werken naar het moment waarop de catechisanten zelf een keuze mogen maken. Heb jij het verlangen om komend seizoen belijdeniscatechese te volgen? Of ben je benieuwd of deze stap al iets voor jou is? Neem gerust contact op met onze jongerenpastor. Traditiegetrouw is er op de startzondag een informatieavond, hier ben jij meer dan welkom. Zondagavond 26 september is de startavond van Lidlare. Jij bent meer dan welkom! Iedereen die graag dit seizoen lidlare wil volgen, wordt opgeroepen zich online aan te melden. Een link voor het aanmelden is hier te vinden op de website van onze kerk onder ‘Lidlare’ en in de JC app. De startavond van de belijdeniscatechisatie is op zondag 26 september. Graag voor deze datum aan te melden.

lidlare

weekend.
naar het moment waarop de catechisanten zelf een keuze mogen maken.
Jij bent meer dan welkom!