Zendingsavond met de familie Mager uit Rwanda

16 mei 2019 20:00 16 mei 2019 21:30 Europe/Amsterdam Zendingsavond met de familie Mager uit Rwanda

De zendingscommissie organiseert donderdagavond 16 mei een zendingsavond met Rik en Caroline Mager in De Poort. Dit zendingsechtpaar is begin 2017 uitgezonden naar het centraal Afrikaanse land Rwanda. Dit is hetzelfde land waar ook ds. Goijert, die kortgeleden nog bij ons voorging in de Petra- en de Bethelkerk, twee keer per jaar heen gaat om bijbels te verspreiden. Rwanda heeft een bloederige geschiedenis. In 1994 werden honderdduizenden Tutsi’s vermoord door de Hutu’s. Maar op dit moment behoort Rwanda tot één van de meest veilige landen in Afrika. De zendingscommissie van onze kerk steunt het werk van de fam. Mager al sinds hun uitzending. Broeder en zuster Mager willen tijdens hun verlof in mei hier in Nederland graag vertellen over hun werk daar. Het belooft een interessante avond te worden waarin ons een goed beeld geschetst zal worden over Rwanda, het (geloofs)leven van de mensen in dit kleine Afrikaanse land en het werk dat de fam. Mager daar in geloofsvertrouwen mag doen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om met de fam. Mager kennis te maken en vragen te stellen. De avond begint om 20:00 uur (inloop vanaf 19:45) en zal tot uiterlijk 21:30 uur duren. Geef door uw aanwezigheid blijk van uw betrokkenheid bij het werk van de zending.

Lange Dam 52, 8321XS Urk