Aanmelden WKJW 12+

Speciaal voor de GKU tieners van 12 t/m 16 jaar is er ook dit jaar weer een eigen weekend vol met leuke en leerzame activiteiten rondom Gods Woord.

Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan een heel nieuw en uitdagend programma, vol sport, spel en Bijbelstudie, dit alles natuurlijk rondom het nieuwe jaarthema ‘Hou vol’. Dit jaar logeren we op een mooie nieuwe locatie, direct gelegen aan het Heegermeer in Friesland. Op en rondom het meer zullen diverse activiteiten plaatsvinden.

Het weekend start op vrijdag 24 mei om 17:00 uur en we sluiten het weekend af met een eigen kerkdienst op zondag 26 mei om 15.00 uur in Heeg.

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en heb je zin om mee te gaan? Geef je dan nu op!

Ben je geen lid van de Gereformeerde Kerk Urk? Stuur een berichtje naar jc@gku-pkn.nl, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst.

Klik hier om je aan te melden voor deze activiteit.