GKU Familiedag!

Zet alvast in uw agenda!

GKU Familiedag zaterdag 28 september.

Op zaterdag 28 september zijn er vele activiteiten in en rondom kerkelijk centrum de Poort voor jong en oud! Opgeven kan vanaf dit jaar ook direct via de JC app!

09:30-12:30 Creatieve workshop met boodschap.

Janneke van Slooten en Agnes den Dulk verzorgen deze workshop op hun eigen enthousiaste en creatieve wijze. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers gaat u aan de slag met uw eigen creatie. Deelname kost slechts €9,95.

Opgave via: 0622702784

10:00-13:00 Startactiviteit Kids Zondagsschool.

Alle zondagsschool kids zijn van harte welkom in en rondom kerkelijk centrum de Poort. Tijdens deze ochtend is er een parcours met vele verschillende activiteiten. Ouders zijn ook van harte uitgenodigd voor een kopje koffie.

12:00-15:00 Stampotbuffet.

Lekker gezamenlijk eten in de Poort. Koster Hiltje nodigt u het komende seizoen ook weer van harte uit om samen van heerlijke maaltijden te genieten. Tijdens de familiedag is er weer de eerste mogelijkheid van het seizoen. Eet u gezellig mee? Kosten €5,00 opgave via 0623272568 of kosters@gku-pkn.nl

12:00-17:00 Foodstandplein.

Op het plein voor de Poort zijn verschillende standjes aanwezig waar u allerlei lekkers kunt verkrijgen voor zachte prijsjes. Er is ook een gezellig terras waar we hopen dat de gemeente zal neerstrijken om te genieten van de lekkere gerechtjes maar ook om elkaar te ontmoeten en om de teams van de 7Challenge aan te moedigen….

Niet thuis eten dus deze zaterdag 28-09 maar op het plein bij de Poort. De opbrengst is voor het jeugdwerk van de JC.

15:00-17:00 JC 7Challenge.

Ga de uitdaging van de 7Challenge aan en geef je op alleen of met een team! De JC 7Challenge is een parcours van 7 activiteiten met een Bijbelse boodschap. Het gaat om teamwork! Uiteraard is publiek ook van harte welkom!

Opgave via: https://tinyurl.com/7challenge