GKU familiedag

29 september vindt de jaarlijke GKU familiedag weer plaats: een dag voor de hele gemeente! Hieronder kun je het programma voor deze dag vinden.

09:30 – 12:30 Creatieve vrouwenochtend

Samen met Janneke van Slooten en Agnes den Dulk ga je creatief aan de slag met woorden, letters, rijmpjes en schildertechnieken. Dit onder het genot van een bekken met wat lekkers.

12:30 – 14:00 55+ buffet

Samen elkaar ontmoeten onder het genot van een goede maaltijd, dit zijn de basisingrediënten voor het 55+ buffet! Deelname kost slechts €3,50.

15:00-18:00 Startactiviteit kids

De kinderen van de zondagsschool gaan de strijd aan: 10 uitdagingen staan op het programma, spectaculaire spellen liggen te wachten op haar deelnemers. Ga jij de uitdaging aan?

4: 17:00-20:00 “foodstand-plein”

Op het plein voor de Poort zijn verschillende standjes aanwezig waar je allerlei lekkers kunt verkrijgen voor zachte prijsjes. Er is ook een gezellig terras aanwezig waar de gemeente elkaar kan ontmoeten. Dus niet thuis eten, maar op het foodstand-plein! De opbrengst is voor het jeugdwerk van de JC.

5: 18:00-20:00 De JC7Challenge

Het is inmiddels al een begrip aan het worden: de spectaculaire race tussen de verschillende groeperingen binnen onze gemeente. Niet alleen de spieren, maar ook de hersenen moeten ingezet worden. Het seizoen beginnen op een uitdagende manier? Dat is de 7Challenge!

Print your tickets