GKU Israël reizen 2020

GKU ISRAËLREIS 2020.

Een Israëlreis verandert je leven. Lopen op de plek waar Jezus ook heeft gelopen, varen op het meer van Galilea, zingen en bidden in de Graftuin, het worden dierbare herinneringen…. Als je eens in Israël bent geweest dan wil je terug en ga je de Bijbel met een hele nieuwe bril lezen…. met deze woorden kondigden we in 2017 de eerste Israëlreis aan. Inmiddels zijn we heel wat ervaringen rijker en twee reizen verder en mag ik u mededelen dat er voor 2020 weer een hele nieuwe reis is ontworpen en in de planning staat. Geschikt voor nieuwe reizigers maar ook zeer geschikt voor hen die in 2018 of eerder de reis al mochten maken, de reis bevat namelijk vele nieuwe verrassende elementen.

Uiteraard weten we dat een reis naar Israël een behoorlijke financiële investering vraagt. Vandaar deze vroege aankondiging, er is zo nog voldoende tijd om er het komende jaar voor te gaan sparen. Ook is het qua organisatie, noodzakelijk om een groepsreis ruim van tevoren te plannen.

Net als in 2018 kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

1. Een 10 daagse rondreis in het voorjaar van 29-04-2020 t/m 08-05-2020.

2. Een 10-daagse rondreis in het najaar van 28-10-2020 t/m 06-11-2020.

De wens is om per reis met één groep op reis te kunnen gaan.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de reis lopen we als het ware in de voetsporen van Jezus. Vele plekken uit het nieuwe testament worden aangedaan. Denk hierbij aan Jeruzalem, Bethlehem, Nazareth, Bettanïe, Kapernaüm, Kana, Jericho en andere plaatsen rondom het meer van Galilea …. Ook reizen we verder terug in de tijd naar de tijd van Abraham, koning David en de profeten. Naast de vele plaatsen met een rijke Bijbelse geschiedenis is er aandacht voor de prachtige natuur die het land biedt en voldoende tijd voor ontspanning.

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, maar we proberen dat de reissom tussen de € 1400,00 en €1500,00 komt te liggen. Dit is voor 10 dagen, inclusief alle vervoer (ook de bus vanaf Urk), alle excursies, ontbijt, diner, overnachtingen in een tweepersoonskamer (met een toeslag kan ook gebruikgemaakt worden van een éénpersoonskamer) én een Nederlandssprekende gids voor de gehele reis. U zult dus verder nauwelijks kosten kwijt zijn op deze zeer uitgebreide reis.

Bent u al enthousiast geworden, dan kunt u zich nu al voorlopig aanmelden. Dit kan via het mailadres israelreis@gku-pkn.nl of telefonisch via 0683972053.

Na voorlopige aanmelding ontvangt u meer informatie en spoedig het complete reisprogramma.

Voor vragen kunt uiteraard ook bij ons terecht!

We zien uit naar uw reactie!

Hartelijke groet, Sjoerd Bakker Jongerenpastor GKU

Print your tickets