GKU Israëlreis najaar 2018

Een Israëlreis verandert je leven. Lopen op de plek waar Jezus ook heeft gelopen, varen op het meer van Galilea, zingen en bidden in de Graftuin… Het doet iets met je! Het is niet alleen een reis door het land… het is ook een reis door de Bijbel!

De eerste GKU Israelreis ligt inmiddels alweer een aantal weken achter ons. We mogen dankbaar terugzien op een drukke, geslaagde maar bovenal ook gezegende reis. Wat hebben we met elkaar mooie dingen mogen zien en wat hebben we met elkaar mooie momenten mogen beleven. De reis in het voorjaar was een grote reis qua aantal deelnemers. Voor het najaar staat dezelfde reis nog een keer in de planning, maar nu met 1 groep van 50 deelnemers. Op deze reis zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Het vertrek staat gepland op 31 oktober om vervolgens een tiendaagse rondreis door het land van de Bijbel te gaan maken. De reis is geschikt voor jong en oud en er is een mooi gevarieerd programma samengesteld.

Tijdens een Israëlreis moet je natuurlijk Jeruzalem hebben gezien. De Olijfberg, Gethsemane, de Via Dolorosa, Bethesda, Golgotha en de Graftuin. Maar naast het bezoeken van deze bijzondere plaatsen staan er ook andere elementen op het programma. We hopen een traditionele sabbatsdienst mee te maken en zijn te gast voor een traditionele sabbatsmaaltijd bij een Joodse familie thuis. Een boottocht over het Meer van Galilea, lopen op de stranden, een bezoek aan Kapernaüm en de Berg van de Zaligsprekingen mag niet ontbreken. Maar ook de Karmel, Kana, de prachtige Golan hoogvlakte, het holocaustmuseum Yad Vashem, Hebron, de Bijbelse oase “Ein Gedi” (waar David voor Saul op de vlucht was) en het paleis van koning David hopen we weer te bezoeken.

Naast de overnachtingen in hotels hopen we ook weer een bezoek te brengen aan het bedoeïenenkamp “Kfar Hanokdiem” want overnachten in de woestijn is ook een onvergetelijke ervaring.  Kortom een volledige gevarieerde rondreis!

Voor meer informatie of aanmelden: stuur een PB, een mail naar israelreis@gku-pkn.nl of bel 0683972053

Sjoerd Bakker Jongerenpastor GKU

Print your tickets