GKU ISRAËLREIS

GKU Israëlreis 2022

31 oktober 2022 t/m 8 november 2022

Een Israëlreis verandert je leven. Lopen op de plek waar Jezus ook heeft gelopen, varen op het meer van Galilea, zingen en bidden in
de Graftuin, het worden dierbare herinneringen…

Als je eens in Israël bent geweest dan wil je terug en ga je de Bijbel met een hele nieuwe bril lezen… met deze woorden kondigden we in 2017 de eerste Israëlreis aan. Inmiddels zijn we heel wat ervaringen rijker en twee reizen verder en mag ik u mededelen dat er voor het najaar van 2022 weer een hele nieuwe reis is ontworpen en in de planning staat. Geschikt voor nieuwe reizigers maar ook zeer geschikt voor hen die in 2018 met de GKU of eerder de reis al mochten maken, de reis bevat namelijk vele nieuwe verrassende elementen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de reis lopen we als het ware in de voetsporen van Jezus. Vele plekken uit het nieuwe testament worden aangedaan, denk hierbij aan Jeruzalem, Bethlehem, Nazareth, Emmaüs, Bettanïe, Kapernaüm, Kana, Magdala, Jericho en andere plaatsen rondom het meer van Galilea … Naast de vele plaatsen met een rijke Bijbelse geschiedenis is er ook aandacht voor de prachtige natuur die het land biedt en voldoende tijd voor ontspanning.

We verblijven in verschillende hotels en kibboetsen op prachtige plekken om samen met elkaar steeds de omgeving te kunnen ontdekken. Door het land reizen we met onze ‘eigen’ touringcar en neemt onze Nederlands sprekende gids Daphne Unterschlag ons mee in de verhalen van het land en de Joodse godsdienst, cultuur en geschiedenis. Jongerenpastor Sjoerd Bakker neemt de reizigers mee op reis door de Bijbel heen. Op de meest bijzondere plekken gaat Gods Woord open. Het is heel bijzonder om met elkaar uit de Bijbel te lezen op de plekken waar ooit de geschiedenissen hebben plaatsgevonden.

Bent u al enthousiast geworden?

Voor opgave of meer informatie kunt u een PB sturen of contact opnemen via het mailadres israelreis@gku-pkn.nl of telefonisch via 06-83972053.

Reist u met ons mee naar het land van de Bijbel?

Print your tickets