‘Samen in de naam van Jezus’

Bekijk een filmpje over het vrijwilligerswerk in de GKU.

Onze kerk en onze gemeente worden gedragen door vrijwilligers. Denk bijvoorbeeld aan de zondagsschooljuf/meester die je vroeger had of aan degene die langskomt met de zendingsbus van onze kerk. Misschien vraag jij je, met het kerkblad in je hand, nu wel af wie dat blad toch elke keer samenstelt en bij jou bezorgt.

Je hebt misschien openbare belijdenis van je geloof afgelegd. Je hebt daarbij gezegd dat het onder andere je voornemen is om je in te zetten tot opbouw van de gemeente. Dit kan soms lastig zijn. Hoe ontdek je bijvoorbeeld waar hulp nodig is? Of wat is er eigenlijk allemaal te doen? Daarvoor hoef je geen ouderling of diaken te worden.

Wij willen je daarbij helpen. Hieronder geven we een overzicht van alle vacatures die wij in onze kerk hebben. Heel concreet, met de aantallen erachter tussen haakjes. Maar ook gewoon, de incidentele behoefte aan helpende handen bij activiteiten.

Je kan je aanmelden via de link onderaan het overzicht. Na het invullen van het formulier worden je gegevens doorgegeven aan de desbetreffende commissies. Op het moment dat er hulp nodig is kunnen zij je benaderen met de vraag of je nog beschikbaar bent. Op die manier kun jij je inzetten, binnen je interesses en gaven, voor onze gemeente.

WIL JIJ JE AANMELDEN, DOE DAT DAN VIA: https://tinyurl.com/GKUVacaturebank

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!
BOUW JIJ MEE AAN DE GKU?