Kerkdiensten live uit de Poort

Vanaf zondag 22 maart worden er alleen nog in de Poort twee kerkdiensten belegd, die alleen door een aantal ambtsdragers van de dienstdoende sectie bezocht worden, met inachtneming van alle voorschriften van het RIVM.

Beide diensten, om 10.00 en 17.00 uur zullen live uitgezonden worden. Klik hiervoor op de website op dit plaatje, zoals hier rechts.
De diensten zijn natuurlijk ook gewoon via kerkomroep te beluisteren.

U kunt uw bijdrage voor de collectes over maken met Ideal. Dat kan onder andere door met de telefoon het plaatje links te scannen, of hier: https://collecte.gku-pkn.nl

Daarnaast kun je ook gewoon over te maken naar NL57RABO0373711123 t.n.v. Gereformeerde Kerk Urk, met vermelding: Collectes zondag + datum.

Graag alle collectes van een zondag in één keer overmaken, om kosten te besparen. De CvK zorgt achteraf voor uitsplitsing naar de verschillende doelen.

Voor het streamen van de kerkdiensten is de kerkenraadszaal (zaal 6) omgebouwd tot een tijdelijke kleine (studio) kerkzaal, met alle benodigde apparatuur en verlichting voor het live uitzenden van de diensten. Hieronder een impressie: