Kerstnachtdienst 2020

kerstnachtdienst

Kerstnachtdienst 2020.Er is de afgelopen weken druk gewerkt aan een mooi programma voor de kerstnachtdienst van dit jaar. Vanuit een sfeervolle Bethelkerk en het kerkje aan de zee zal er op kerstavond een livestream verzorgd worden. Gospelgroep Promise zal optreden en neemt ook de samenzang voor haar rekening. Stichting Musical Groep Urk verleent ook haar medewerking en vertolkt het kerstevangelie in een schaduw theater. Jongerenpastor Sjoerd Bakker opent de Bijbel en neemt de kijkers mee naar de velden van Efrata. Het beloofd een mooie viering te worden voor jong en oud, u wordt dan ook ook van harte uitgenodigd om op kerstavond om 22:00 af te stemmen op de livestream van de GKU, hervormde gemeente de Ark of het YouTube kanaal van zingen in de zomer.

Download hier de liturgie van de Kerstnachtdienst

Ga naar ons YouTube kanaal