Kindermusical “Esther” in 1 dag!

De vliegende speeldoos.

Op zaterdag 22 juni komt de “Vliegende Speeldoos” naar de Poort. In 1 dag tijd kun jij een echte musicalster worden, overdag studeer je met echte acteurs de musical in en diezelfde middag nog treed jij op voor je hele familie. Dit is toch wel heel erg gaaf. Het verhaal van koningin Esther staat deze dag centraal.

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zaterdag 22 juni verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen! De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven?

Jij kan meespelen in deze musical. Het is een onvergetelijke ervaring!
De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Aan het eind van de dag spelen jullie samen met hen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk al jullie ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar de musical ‘Esther’.

De dag begint om 13:00 uur voor de kinderen De voorstelling van de musical begint om 19:00 in kerkelijk centrum de Poort

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, geef je dan op via: http://tinyurl.com/

Kaartjes voor de musical zijn gratis maar u moet wel even reserveren via: www.zingenindekerk.nl