Ieder seizoen organiseren we de Marriage Course.

De Marriage Course kun je zien als een investering in je relatie. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Voor wie?

Is je relatie in een nieuwe fase door een verandering in carrière, de komst van een baby of andere life-events? Heb je onopgeloste issues die je graag uit de weg helpt? Ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? Dan is de Marriage Course echt iets voor jou! De cursus is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent. Als je al een sterk huwelijk hebt, zal deze cursus je helpen je relatie verder te verbeteren.

Hieronder zie je het verhaal van enkele deelnemers:

Meer info kun je vinden op https://marriagecourse.nl/over-marriage-course/

De kosten zijn € 30,- per echtpaar voor de kosten van aanschaf materialen en de hapjes en drankjes tijdens de avonden.

De cursussen worden op een, in overleg met de cursisten nog nader te bepalen, avond gehouden en starten om 20.00 uur en duren tot ca. 21.30 uur.

De cursus bestaat uit 7 avonden, welke gepland staan voor de maanden januari t/m april.

Vooraf komen we waarschijnlijk begin december een keer bij elkaar, verdere aanvullende info zal per mail worden verstrekt.

Heb je vragen over de Marriage Course neem dan contact op met onderwijs@gku-pkn.nl.

Bellen kan ook met Marijke en Lucas Hoekman 06-55322324.