Ook dit kerkelijk seizoen organiseren we weer de Marriage Course, in de periode van januari t/m april.

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een prachtige investering in je relatie. Het zijn 7 sfeervolle bijeenkomsten met een hapje en een drankje. Je groeit op leuke manier een stap dichter naar elkaar toe, en krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie.

Voor wie?
Simpel, voor iedereen die wil werken aan zijn relatie. Ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? Is je relatie in een nieuwe fase door een verandering in carrière, de komst van een baby of andere gebeurtenissen? Heb je onopgeloste issues die je graag uit de weg helpt? Dan is de Marriage Course echt iets voor jou! Het maakt niet uit of je 1 of 30 jaar getrouwd bent. Ook als je een goed huwelijk hebt, zal deze cursus je zeker verder helpen.

Hoe werkt het?
De Marriage Course wordt gegeven in een sfeervolle setting. Elke avond kent veel afwisseling. Je luistert naar persoonlijke verhalen en naar inleidingen, je bekijkt video en je gaat in gesprek met je partner. De focus ligt op jullie twee. De bijeenkomsten doe je tegelijk met andere stellen, maar het bespreken van de thema’s doe je altijd met z’n tweeën. Je krijgt uiteenlopende opdrachten. Vaak volgen er meerdere eyeopeners op een avond!

Hieronder zie je het verhaal van enkele deelnemers:

Overige informatie:

De kosten zijn € 35,- per echtpaar (voor de kosten van aanschaf materialen en de hapjes en drankjes tijdens de avonden). De eerste avond start 31 januari en vervolgens om de week (totaal 7 cursus avonden). De avonden starten om 20.00 uur en duren tot ca. 21.30. Na aanmelding zal verdere informatie per mail of whatsapp worden verstrekt.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar: onderwijs@gku-pkn.nl