• Zendingsbazar brengt 32.000 euro op

Dinsdag 18 september heeft de organisatie van de Zendingsbazar een prachtige dag mogen beleven. Zo’n 80 dames en heren kwamen die ochtend bij elkaar in de Poort met prachtige spullen en allerlei lekkernijen. Na de opening door ds. Hellinga lliep het lekker door en werd er goed verkocht. De Dienstenveiling

• Gesprekskringen  Hart-en-Vrouw seizoen 2018/2019

Gesprekskringen  Hart-en-Vrouw seizoen 2018/2019 Interkerkelijke werkgroep organiseert dit seizoen gesprekskringen voor vrouwen. Wil je in een kleine groep meer leren over God, je geloof delen en gezellig samen zijn? We bieden de volgende kringen aan: Here I am, Journal voor 10x stille tijd – Lianne Post & Liesbeth van Dijk:

• Opbrengst Zendingsbazar en de verlotingen

Opbrengst zendingsbazar de Poort 18-09-2018: 32.000 euro De zendingsbazar commissie wil iedereen hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Verloting: prijzen zijn vrijdagmorgen 21-09-2018 tussen 09:30 en 10:30 op te halen in de Poort: Wasmachine 48391 droogmachine 48161 ipad 35646 Bon coenen 35395 plank met bloemstuk 30644 damesfiets 38839 kinderfiets 38504 bon

• Clubstart

Speciaal voor jongeren die afgelopen jaar afscheid hebben genomen van zondagsschool en de jongeren van de clubs (eigenlijk gewoon gezellig alle jongeren van 12-16!), is er weer een speciale Praise2U avond, namelijk Clubstart! Op zondag 7 oktober om 20.15uur start het nieuwe seizoen van Praise2U, maar ook van alle clubs.

• De vervulde profetie – kindereditie!

Wordt verwacht… en geef je op! Op 22 december staat er een bijzondere musical op de planken van kerkelijk centrum De Poort, namelijk ‘De vervulde Profetie’. Het bijzondere aan deze editie is dat het een kindermusical wordt. De gehele cast bestaat namelijk uit kids van +/- 8 t/m 12 jaar!

• GKU familiedag

29 september vindt de jaarlijke GKU familiedag weer plaats: een dag voor de hele gemeente! Hieronder kun je het programma voor deze dag vinden. 09:30 – 12:30 Creatieve vrouwenochtend Samen met Janneke van Slooten en Agnes den Dulk ga je creatief aan de slag met woorden, letters, rijmpjes en schildertechnieken.

• De liturgie van de komende opwekkingsdienst

Wil je goed beslagen ten ijs komen op de Opwekkingsdienst van zondag 16 september? Bekijk dan op Spotify of op YouTube de playlist van de dienst en oefen de liedjes die tijdens de dienst gezongen worden alvast.

• Kèsjercursus

Op donderdag 13 september a.s. zal DV een nieuwe ronde van de Kèsjercursus van start gaan. Kèsjer is het Hebreeuwse woord voor verbinding en deze cursus is bedoeld voor christenen die zich willen verdiepen in de Hebreeuws-Joodse oorsprong van hun geloof, de Bijbel en het land van de Bijbel, Israël.

• Beroepingscommissie

We zijn nog steeds op zoek naar ervaren predikanten voor onze gemeente.  Met name ervaring is het advies vanuit het Diensten­centrum van de PKN in Utrecht. Dit omdat we een grote, diverse gemeente zijn. Verder moet een predikant beroepbaar zijn. D.w.z. dat hij minimaal 4 jaar verbonden is aan een