Mo’adim is Hebreeuws voor de Dagen des Heren en de cursus gaat dan ook over de Joodse feesten, op basis van het Oude èn Nieuwe Testament.

De cursus is bedoeld voor eenieder die zich wil verdiepen in de Hebreeuws-Joodse oorsprong van het geloof, de Bijbelse feesten en het belang van deze Feesten.

De Eeuwige gaf Israël de feesten om te vieren tot een getuigenis. Want zoals u zult ontdekken in deze cursus, bevatten deze Feesten het verlossingsplan van God voor deze wereld. Al lang voordat Israël bestond, zelfs voor de schepping van de mens, heeft God de zon en maan geschapen als handvatten om de aangewezen tijd te bepalen om zijn Feesten te vieren (Gen. 1:14).

De Moadiem-cursus beslaat 10 avonden, van 19:30-22:00 uur en zal worden gehouden in kerkelijk centrum de Poort. De kosten voor deelname bedragen € 55,-. Hiervoor ontvangt u onder andere een uitgebreid cursusboek en het boek “Volgens de Joodse traditie” van Judith Fellner.

U kunt zich opgeven via de website van Stichting horesh, https://www.shoresh.nl/moadiem-cursus/aanmelden-moadiem-cursus of via een mailtje aan kesjerurk@gmail.com of onderwijs@gku-pkn.nl