Nieuwe reis naar Israël in 2024!

GKU Israëlreis 2024 ‘Onderweg naar Pasen’

4 maart t/m 14 maart 2024

Een Israëlreis verandert je leven. Lopen op de plek waar Jezus ook heeft gelopen, varen op het meer van Galilea, zingen en bidden in de Graftuin, het worden dierbare herinneringen…

Volgend jaar in de Lijdenstijd staat er een nieuwe Israëlreis op het programma met als thema ‘Onderweg naar Pasen”. Tijdens deze reis lopen we als het ware in de voetsporen van Jezus en staat uitgebreid stil bij de gebeurtenissen in de ‘Goede Week’, van Palmpasen tot Paaszondag. Vele plekken uit het nieuwe testament worden in 11 dagen tijd aangedaan, denk hierbij aan Jeruzalem, Nazareth, Emmaüs, Bettanïe, Kapernaüm, Kana, Magdala, Jericho en andere plaatsen rondom het meer van Galilea … Naast de vele plaatsen met een rijke Bijbelse geschiedenis is er ook aandacht voor de prachtige natuur die het land biedt en voldoende tijd voor ontspanning.

We verblijven in verschillende hotels en een kibboets op prachtige plekken om samen met elkaar steeds de omgeving te kunnen ontdekken. Door het land reizen we met onze ‘eigen’ touringcar en neemt onze Nederlandssprekende gids Daphne Unterschlag ons mee in de verhalen van het land en de Joodse godsdienst, cultuur en geschiedenis. Jongerenpastor Sjoerd Bakker neemt de reizigers mee op reis door de Bijbel heen. Op de meest bijzondere plekken gaat Gods Woord open. Het is heel bijzonder om met elkaar uit de Bijbel te lezen op de plekken waar ooit de geschiedenissen hebben plaatsgevonden.

Het belooft weer een prachtige reis te worden, geschikt voor reizigers die voor het eerst af reizen naar Israël maar ook voor hen die het land van de Bijbel al eerder hebben bezocht.

Voor opgave of meer informatie kunt u contact opnemen met Jongerenpastor Sjoerd Bakker.

Reist u met ons mee naar het land van de Bijbel?

klik hier om je aan te melden 

Print your tickets