Rome reis maart 2023

Reis mee naar Rome in de voetsporen van Petrus en Paulus. Tijdens een 5-daagse gemeentereis bezoekt u ver- schillende bezienswaardigheden in deze oude stad die in de geschiedenis van het Christendom een rol hebben gespeeld. We reizen niet alleen door de stad heen maar we reizen ook met elkaar door de Bijbel heen.

Tijdens de ochtenden wordt er steeds een gezamenlijk programma aangeboden, terwijl de middagen vrij worden gehouden om op eigen gelegenheid Rome te ontdekken. Ontdek het oude Rome, haar oude schatten en haar verhalen.

De reis staat gepland van maandag 6 t/m vrijdag 10 maart. De vluchten worden verzorgd door KLM. De heenreis staat gepland om 6:55 en de terugreis om 21:00. We kunnen dus spreken over 5 volle dagen. Tijdens ons verblijf overnachten we in een voormalig klooster, welke is omgebouwd tot hotel, vlakbij het oude centrum. Met een weekticket voor het openbaar vervoer in Rome is het gemakkelijk om je te verplaatsen in de oude binnenstad, er zit een station vlakbij onze accommodatie.

Verschillende bezienswaardigheden staan begeleid op het programma onder de thema’s, Klassiek Rome, Christelijk Rome en Joods Rome.

De geschatte reissom bedraagt € 795,00*, dit is inclusief vlucht, transfer, accommodatie, ontbijt en diner, excursies, Bijbelstudies en ticket openbaar vervoer.

Reist u mee in de voetsporen van Petrus en Paulus?

Heeft u interesse in de reis en of wilt u meer weten van het reisprogramma, neem dan contact op met Jongerenpastor Sjoerd Bakker 06-83972053.

* De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en onder voorbehoud van heffingen en tariefswijzigingen.

Print your tickets