Studenten bezoek!

Jeugdouderlingen op studentenbezoek in Hoevelaken!

Afgelopen dinsdag (8 maart) gingen onze jeugdouderlingen Jan Bakker en Alle Pieter Hellinga weer eens ouderwets op studentenbezoek. Hanna de Vries, Tanja Weerstand en Lydia de Vries vielen als eerste die eer te beurt. Dat houdt in dat ze een avondje niet hoeven te koken, want dat verzorgen Jan en AP, er wordt met elkaar heel wat besproken en natuurlijk gelachen.

De dames doen zelf verslag: “Sjoerd Bakker stuurde ons een berichtje of er jeugdouderlingen op bezoeken mochten komen bij ons op kamers. Dit vonden wij een leuk initiatief van de kerk, dus daar hebben we gelijk ‘ja’ op gezegd. Zo stonden er dinsdag 8 maart dus twee jeugdouderlingen van de kerk voor onze deur. Het eten werd voor ons verzorgd, dus wij hebben een keertje niet hoeven koken😊. En het eten was natuurlijk ook mega lekker. Thanks daarvoor! Vervolgens kwamen er mooie gesprekken naar boven en konden we open en eerlijk alles met elkaar bespreken. Er werd veel interesse getoond in onze studie, maar ook in ons individuele leven. We hebben veel gelachen met elkaar. Wij hebben het als een fijn gesprek ervaren, waarin wij ook onze mening konden geven over de kerk en ons geloofsleven. We raden zeker aan om dit in stand te houden, ten eerste omdat het gewoon supergezellig is, maar ook dat de jongeren zo meer betrokken worden bij de kerk.”

Dus beste studenten binnen de GKU… Zit je op kamers, misschien wel met meerdere in een stad, heb je zin om eens even lekker een avondje te chillen met een paar gezellige jeugdouderlingen. Lekker eten, een beetje diepgang in de gesprekken, met de nodige gezelligheid. Stuur dan even een mailtje naar jeugdpastoraat@gku-pkn.nl, dan brengt Sjoerd je in contact met de jeugdouderlingen om een afspraak te maken.