Update en groet Ds. Bos

Update Ds. Bos

Dominee Bos verblijft momenteel in de Vogellanden in Zwolle, voor verdere revalidatie. Op maandag 26 september heeft hij een hersenbloeding gehad, hiervoor is hij twee weken opgenomen geweest in Isala Zwolle. Afgelopen maandag is hij hier ontslagen en is hij voor revalidatie overgeplaatst naar de Vogellanden. Wij vragen u om biddend om hem heen te blijven staan.

Een kaartje tijdens zijn verblijf in de Vogellanden zal hem goeddoen.

Vogellanden
Hyacintstraat 66A
8313 XZ Zwolle

Afdeling Wielewaal
Kamer 11
t.a.v. ds. Bos

Persoonlijke groet van Ds. Bos

Lieve gemeente,

Gebruikelijk is dat een predikant op zijn (nieuwe) standplaats komt staan. Helaas is daar sinds de datum van mijn verbintenis door ds. A.C. Kelemen tegen aller verwachting in, nog weinig van terecht gekomen. Heden ben ik uw dominee die (in het ziekenhuis) ligt.
Toch blijft mijn hartgrondige hoop en verlangen dat ik op enige termijn weer mag voorgaan in een eredienst op een van de preekstoelen van de GKU.
Onderweg daarnaartoe word ik gesteund door hartverwarmend medeleven van velen vanuit de gemeente en zelfs daarbuiten. Daar bedank ik u voor. Bovenal dank ik mijn Opdrachtgever die ons aan elkaar verbonden heeft en van wie we kunnen geloven dat Hij dezelfde is en blijft; gisteren, vandaag en tot in die grote toekomst vol van hoop.

Tot ziens!
Ds. Martinus Bos

Print your tickets