Urk Goes gaat op reis!

Ik ga op reis en ik neem mee…

Eindelijk is het zo ver met een gemotiveerd en enthousiast team gaan wij 19 juli richting Tsjechië.

Twee jaar geleden kwamen de aanmeldingen één voor één binnen. Een aantal die al uit ervaring weten wat Urk Goes doet en inhoud en voor sommige een heel nieuw avontuur. De groep heeft elkaar mogen leren kennen, samen de welbekende acties mogen doen en zo gegroeid tot een hecht, gezellig en mooi team dat staat als een huis om straks haar deel te mogen bijdragen in Tsjechie. Er mag gebouwd worden! We hebben twee werkklussen op het schema staan. We gaan werken aan een opslagplaats bij de kringloopwinkel in Tsjechie en we gaan een school renoveren. Ook staat er veel evangelisatiewerk op het programma. We mogen op de straten bekende dramastukken spelen en zo het evangelie verkondigen. Ook houden we een  vakantiebijbelschool met de lokale kinderen en gaan we de voedselpakketten rond brengen.

We willen iedereen bedanken voor het steunen van Urk Goes, op welke manier dan ook. We danken onze Vader voor het werk en de voorbereidingen die we al hebben mogen doen. We zijn in de afgelopen 2 jaar meer dan rijkelijk gezegend in de voorbereidingen en acties.

Zondag 14 juli om 17:00, in de Poort, staat er een uitzwaaidienst gepland voor Urk Goes. Hier willen we graag een Zegen vragen voor de reis die we mogen maken.

Wilt u op de hoogte gehouden worden met wat we doen op reis. Bezoek dan de site, download de JeugdCentrale app of kijk op de Facebook groep van Urk Goes. Hier komen de filmpjes op te staan.

Hier een filmpje dat we aan het team hebben laten zien over het voorbereidingsweekend in oktober: https://www.youtube.com/watch?v=C9N3n21EdoQ

Print your tickets