Van de beroepingscommissie

In de periode dat de kerken gesloten waren zijn wij als beroepingscommissie wekelijks doorgegaan met ons werk. De eerste periode waren dat vooral vergaderingen via de telefoon en later met Teams. Een tweetal preken beluisterden we voor de tijd eerst zelf thuis.
Voor de vergaderingen van de afgelopen weken hebben we een grote zaal gevonden waar we met een ruime afstand van elkaar af kunnen zitten. Wekelijks bellen we met een aantal predikanten. Met een van deze predikanten is een eerste kennismakingsgesprek thuis geweest maar helaas zonder vervolg.
De predikanten die we benaderen komen van u als gemeentelid. Daarvoor hartelijk dank en blijf dat vooral ook doen. Misschien geniet u van een vakantie in een andere plaats en hoort u een predikant tijdens een kerkdienst. Geef deze naam dan aan ons door wanneer u denkt dat deze beroepbare predikant bij ons past. Ons mailadres: beroepingscie@gku-pkn.nl
Het blijkt lastig te zijn om predikanten voor onze gemeente te vinden. Verschillende redenen maken dat er geen vervolgstappen genomen kunnen worden. We weten dat de nood hoog is en vouwen ook onze handen voor hulp van onze Hemelse Vader voor onze gemeente. Wilt u dit ook blijven doen?